Αρραβωνιάστηκε ο Matthew Perry - 29 ετών η μέλλουσα κυρία "Chandler Bing"

27.11.2020
Αρραβωνιάστηκε ο Matthew Perry - 29 ετών η μέλλουσα κυρία "Chandler Bing"
"Η πιο σπουδαία γυναίκα στον πλανήτη". Έτσι αποκαλεί την αγαπημένη του ο ερωτευμένος και, προφανώς, πανευτυχής ηθοποιός.

Έτοιμος να ντυθεί γαμπρός είναι ο Matthew Perry, για πρώτη φορά στα 51 του χρόνια. Η γυναίκα που τον έκανε να θελήσει να "το ζήσει" είναι η 29χρονη Molly Hurwitx, η οποία, για την ιστορία, έχει τα χρώματα της τηλεοπτικής αγαπημένης του Perry ως "Chandler" στα θρυλικά Φιλαράκια... Ναι, την Courteney Cox εννοούμε. Μελαχρινή με γαλάζια μάτια. Μέχρι εκεί βέβαια, απλά το καταθέτουμε.

Την είδηση μετέδωσε το περιοδικό People όπου ο Perry αποκάλυψε τα χαρούμενα νέα. "Αποφάσισα να αρραβωνιαστώ. Ευτυχώς τυχαίνει να βγαίνω με τη πιο σπουδαία γυναίκα του πλανήτη αυτό τον καιρό", εξομολογήθηκε ο Matthew και εμείς του ευχόμαστε "Η ώρα η καλή".

Η Molly Hurwitx, η οποία έχει ιδιωτικό προφίλ στο Instagram, οπότε δεν έχουμε πληφορίες από τα social media είναι 29 ετών και εργάζεται ως λογοτεχνική μάνατζερ ενώ η σχέση της με τον Perry μετρά από το 2018 με ένα μικρό διάλειμμα στις αρχές του χρόνου αυτού.