George Clooney για την Amal: «Δεν ήξερα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου μέχρι που τη συνάντησα»

19.11.2020
George Clooney για την Amal: «Δεν ήξερα πόσο άδεια ήταν η ζωή μου μέχρι που τη συνάντησα»
Ο George Clooney δεν δίνει συχνά συνεντεύξεις αλλά για το εμβληματικό ετήσιο Icon of the Year τεύχος του GQ, o διάσημος ηθοποιός – ο οποίος ανακηρύχθηκε από το περιοδικό το Icon of the Year - έκανε μια εξαίρεση και μίλησε για το πώς η συνάντηση και στην πορεία ο έρωτάς του για την Amal Clooney, άλλαξαν ριζικά την πορεία της ζωής του.

«Ήμουν του τύπου: Δεν θα παντρευτώ ποτέ. Δεν πρόκειται να κάνω παιδιά», ξεκίνησε, προσθέτοντας ότι ήταν ικανοποιημένος με τη ζωή, την καριέρα και τα εργένικά του χρόνια μετά το διαζύγιο του το 1993 από την Talia Balsam. «Πηγαίνω στη δουλειά, έχω υπέροχους φίλους, η ζωή μου είναι γεμάτη, τα πάω καλά», είπε για τη νοοτροπία του εκείνη την εποχή. «Και δεν ήξερα πόσο άδεια ήταν αυτά μέχρι που συνάντησα την Amal. Και τότε όλα άλλαξαν. Και αισθάνθηκα σαν, “Ω, στην πραγματικότητα, ήταν ένας τεράστιος κενός χώρος”».

Ο γάμος τον άλλαξε, είπε ο George, «γιατί δεν ήμουν ποτέ σε θέση όπου η ζωή κάποιου άλλου ήταν απίστευτα πιο σημαντική για μένα από τη δική μου. Και έπειτα ήρθαν δύο ακόμη άτομα, τα οποία είναι μικρά και πρέπει να τρέφονται ...». Ο George και η Amal, καλωσόρισαν τα δίδυμα Αlexander και Ella το 2017. Ο τρίχρονος Αlexander κάνει μια εμφάνιση στη συνέντευξη του GQ και μπορεί να «μιλάει άπταιστα ιταλικά», καυχιέται o George.

Eπίσης και η Amal είχε επίσης προηγουμένως μιλήσει (το 2018 για τη Vogue) για το πώς η συνάντηση με τον George άλλαξε τη ζωή της.

«Ένιωσα σαν το πιο φυσικό πράγμα στον κόσμο», είπε μιλώντας για τον έρωτά της με τον George. «Πριν από αυτήν την εμπειρία, πάντα ήλπιζα ότι θα μπορούσε να υπάρχει αγάπη που ήταν σαρωτική και δεν χρειάζονταν καμία στάθμιση ή λήψη αποφάσεων».

Είπε ότι η αγάπη είναι «το μόνο πράγμα στη ζωή που νομίζω ότι είναι ο μεγαλύτερος καθοριστικός παράγοντας της ευτυχίας και είναι αυτό που έχεις τον λιγότερο έλεγχο. Ήξερες αν θα συναντήσεις αυτό το άτομο; Ήμουν 35 όταν τον γνώρισα. Δεν ήταν προφανές ότι θα συνέβαινε σε μένα. Και δεν ήμουν πρόθυμη ή ενθουσιασμένη με την ιδέα να παντρευτώ ή να έχω οικογένεια χωρίς αγάπη».