Brad Pitt: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο γυναίκα τον μήνυσε

16.11.2020
Brad Pitt: Ο απίστευτος λόγος για τον οποίο γυναίκα τον μήνυσε
Ο ηθοποιός δέχτηκε αγωγή 100.000 δολαρίων

Μια πραγματικά ασυνήθιστη περίπτωση νομικής διαμάχης κέρδισε ο Brad Pitt, αφού πρώτα δέχτηκε αγωγή 100.000 δολαρίων από μία επιχειρηματία η οποία είχε πέσει θύμα ενός ηλεκτρονικού απατεώνα, ο οποίος προσποιήθηκε ότι ήταν ο διάσημος ηθοποιός, καταφέρνοντας να της αποσπάσει περίπου 40.000 δολάρια.

Δες και αυτό: Ο Rupert Grint μπήκε στο Instagram - Η φωτογραφία που του χάρισε 2 εκ. followers σε λιγότερο από 20 ώρες

Όλα ξεκίνησαν το 2018, όταν ο απατεώνας επικοινώνησε πρώτη φορά με το θύμα διαδικτυακά, ζητώντας από εκείνη να οργανώσει μία σειρά από φιλανθρωπικά γκαλά για το ίδρυμα του Brad Pitt "Make It Right Foundation", το οποίο κατασκευάζει νέα σπίτια για τα θύματα του τυφώνα Κατρίνα. Σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα, ο απατεώνας ζήτησε από το θύμα του 40.000 δολάρια για να παραστεί σε αυτές τις φιλανθρωπικές βραδιές αλλά "ακύρωνε την τελευταία στιγμή, κάθε φορά", μέχρι που εξαφανίστηκε μαζί με τα χρήματα που είχε λάβει. Η μήνυση προς τον πραγματικό Brad Pitt είχε έρθει τον περασμένο μήνα, αλλά ένας δικαστής είχε απορρίψει την υπόθεση ως «αβάσιμη».

Αυτό το είδες; Kate Winslet: Το ρεκόρ που έσπασε και "έκλεψε" τη θέση του Tom Cruise

Η επιχειρηματίας δηλώνει πως θα συνεχίσει την μάχη απειλώντας με έφεση ενώ όπως δήλωσε, θα επιμείνει στην αξίωση αποζημίωσης, επειδή είναι απογοητευμένη από τον αληθινό Brad Pitt που δεν την βοήθησε, παρότι χρησιμοποιήθηκε το όνομά του για την απάτη.