Johnny Depp: Παραιτήθηκε από μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο μετά το αποτέλεσμα της τελευταίας δίκης

07.11.2020
Johnny Depp: Παραιτήθηκε από μεγάλο κινηματογραφικό ρόλο μετά το αποτέλεσμα της τελευταίας δίκης
Ο ηθοποιός σεβάστηκε την επιθυμία της Warner Bros αλλά υπόσχεται να αποδείξει την αθωότητα του

Μέσω Instagram, ο Johnny Depp αποκάλυψε ότι παραιτήθηκε από το ρόλο του στην ταινία Fantastic Beasts μετά την ήττα του στην τελευταία δίκη που αφορά στην υπόθεση της πρώην συζύγου του, Amber Heard, υποσχόμενος ωστόσο "να αποδείξει ότι οι κατηγορίες εναντίον του είναι ψευδείς".

Δες και αυτό: Johnny Depp: Έχασε δίκη για το ρεπορτάζ ξυλοδαρμού της Amber Heard

Ο 57χρονος ηθοποιός χαρακτηρίστηκε ως "τέρας" από έναν δικαστή, ο οποίος ισχυρίστηκε πως ο Depp χτύπησε την Amber 12 φορές καθώς έχασε τη δίκη δυσφήμισης αξίας 5 εκατομμυρίων λιρών εναντίον της εφημερίδας The Sun.

Αυτό το είδες; Brad Pitt: Οι λόγοι για τη διάλυση της σχέσης του με την Nicole Poturalski και η ανησυχία της μαμάς του

Στη δήλωση του, ο Depp γράφει: "Υπό το φως των πρόσφατων γεγονότων, θα ήθελα να κάνω την ακόλουθη σύντομη δήλωση. Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου χάρισαν την υποστήριξη και την πίστη τους. Συγκινήθηκα από τα πολλά μηνύματα αγάπης και ανησυχίας σου, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Δεύτερον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την Warner Bros να παραιτηθώ από τον ρόλο μου ως Grindelwald στο Fantastic Beasts και το σεβάστηκα και συμφώνησα με αυτό το αίτημα. Τέλος, θα ήθελα να το πω αυτό. Η απόφαση του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια και επιβεβαιώνω ότι σκοπεύω να ασκήσω έφεση. Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από αυτή τη στιγμή. Ευχαριστώ που το διαβάσατε. Με εκτίμηση Johnny Depp".