«Άγριες Μέλισσες»: Ε ναι, ο Νικηφόρος έχει σχέση με την... πεθερά του και εκείνη το παραδέχεται δημόσια [video]

06.11.2020
«Άγριες Μέλισσες»: Ε ναι, ο Νικηφόρος έχει σχέση με την... πεθερά του και εκείνη το παραδέχεται δημόσια [video]
Και πάλι, πολύ πολύ διακριτικά.

Ο λόγος, φυσικά, για τον ηθοποιό που ενσαρκώνει τον μικρότερο γιο του Δούκα Σεβαστού και την τηλεοπτική μητέρα της Ασημίνας.

Οι φήμες για τη σχέση του Αναστάση Ροϊλού με την Εριέττα Μανούρη ακούγονται μήνες τώρα, όμως οι ίδιοι κρατούν πολύ χαμηλό προφίλ παρότι ο φωτογραφικός φακός τους έχει "τσακώσει" μαζί σε κοινές τους εξόδους.

Η Εριέττα Μανούρη, η οποία αυτό τον καιρό ενσαρκώνει τον ρόλο της Ιωάννας στο σίριαλ του Alpha, "Αγγελική" μίλησε στην εκομπή "Happy Day" και μεταξύ των όσων είπε, απάντση στο πως νιώθει όταν παραπατσικές φωτογραφίες από τη προσωπική της ζωή βλέπουν το φως της δημοσιότητας.

«Αντιλαμβάνομαι ότι είμαστε ηθοποιοί και ο κόσμος θέλει να ξέρει τι συμβαίνει στην προσωπική μας ζωή. Όταν το βιώνεις από μέσα είναι λίγο άσχημο, να μπαίνεις σε διαδικασία να κρυφτείς… Εγώ πια δεν μπαίνω σε αυτή τη διαδικασία, αν είναι να βγουν φωτογραφίες, θα βγουν… Έχω κάνει ξεκάθαρο ότι δεν είμαι άνθρωπος που θα μιλήσω για την προσωπική μου ζωή, θα πουλήσω την προσωπική μου ζωή. Δεν το διατυμπανίζω, αλλά από εκεί και πέρα αν κάποιος με πετύχει κάπου με τον σύντροφό μου, δεν μπορώ να κάνω κάτι, αλλά σίγουρα δεν είναι κάτι που θέλω να συνεχίζω εγώ»!

Ξεκάθαρη. Ιδού και το απόσπασμα.