Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM

27.10.2020
Κωνσταντίνος Τσεντολίνι: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρηση από το GNTM
Εκτός παιχνιδιού πια ο Κωνσταντίνος στέλνει το δικό του μήνυμα.

Η δοκιμασία με τον καταρράκτη στάθηκε μοιραία για τον Τσεντολίνι ο οποίος δεν κατάφερε καν να έχει λήψη στο χθεσινό (26/10/2020) επεισόδιο. Γλίστρησε την ώρα που πήγε να πατήσει για να κάνει το άλμπα του μέσα από τον καταρράκτη και με τον τρόπο του έγραψε ιστορία, ως ο πρώτος παίκτης που έφυγε από το GNTM χωρίς να κριθεί καν λήψη του.

Ο ίδιος έδειξε να αποδέχεται πλήρως την κατάσταση ενώ δήλωσε έτοιμος και για το επόμενο κεφάλαιο της ζωής του, έξω από το σπίτι του GNTM, έχοντας στη φαρέτρα του όλα όσα αποκόμισε από αυτή την εμπειρία.

Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος και την αποχώρηση ο Κωνσταντίνος έκανε και την πρώτη του ανάρτηση στο Instagram.

"Ένα ταξίδι έφτασε στο τέλος του και ένα καινούργιο αρχίζει❤️ευχαριστώ παρά πολύ για όλα τους αγαπημένους μας κριτες @vickykaya_ @skoulos @angelosbratis @genevievevv και τον coach που τον έχω αδυναμία @yiorgoskaravas_official ❤️ήταν μια πανέμορφη εμπειρία από όλες τις απόψεις αλλά τώρα αρχίζει το καλό!", γράφει στη λεζάντα ο Κωνσταντίνος και με το χαμόγελό του τα λέει όλα: