Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για τα όσα έχουν συμβεί με τον Νίκο Μάνεση [video]

08.10.2020
Ελεονώρα Μελέτη: Μιλά πρώτη φορά στην κάμερα για τα όσα έχουν συμβεί με τον Νίκο Μάνεση [video]
Ακόμη ένα επεισόδιο στο σίριαλ που εξελίσσεται τις τελευταίες μέρες γύρω από τις σχέσεις των δύο πάλαι ποτέ (όπως φαίνεται) συνεργατών είχαμε σήμερα το πρωί -τα ξημερώματα για την ακρίβεια.

Την ώρα που πήγαινε στον ραδιοφωνικό σταθμό όπου κάνει πρωινή καθημερινή εκπομπή, τσάκωσε η δημοσιογράφος της εκπομπής "Ευτυχείτε" την Ελεονώρα Μελέτη. Και, φυσικά, τη ρώτησε για όλα αυτά που ακούγονται για τα όσα συμβαίνουν ανάμεσα στην ίδια και τον Νίκο Μάνεση.

Η συνεργασία της Ελεονώρας Μελέτη και το Νίκου Μάνεση είχε πολυδιαφημιστεί και η εκπομπή "Ωρα για Μελέτη" που ετοίμασαν μαζί ξεκίνησε πολύ δυναμικά. Η συνέχεια, όμως δεν κινήθηκε στο ίδιο... μήκος κύμματος σε κανένα επίπεδο.

Πρώτη πήρε θέση η Μελέτη, τονίζοντας αφενός ότι δεν παραιτείται, κόντρα στα δημοσιεύματα που την ήθελαν να το κάνει, αφετέρου ότι "γιατί να παραιτηθεί κανείς από κάτι για το οποίο φέρει καμία ευθύνη;", αναφερόμενη σαφώς στα περί θεματολογίας.

Λίγες ώρες αργότερα, ο Νίκος Μάνεσης έδωσε τη δική του απάντηση τονίζοντας ότι αφενός η Ελεονώρα Μελέτη (σύμφωνα με τη διοίκηση του Alpha) αυτοπροτάθηκε για την πρωινή ζώνη και ότι ο ίδιος δεν έχει εδώ και μέρες ουδεμία σχέση με τη θεματολογία είτε με οποιοδήποτε άλλο ζήτημα της εκπομπής, ενώ δεσμεύτηκε να προσκομίσει στοιχεία αν χρειαστεί.

Σήμερα, η Ελεονώρα Μελέτη επανέρχεται με κάποιες ακόμη απαντήσεις. Γέλασε με την ιδέα και μόνο του "αυτοπροτάθηκε", εξήγησε ότι "υπήρξαν συζητήσεις και για το πρωινό και για το βραδινό. Συζητήσαμε και για το ποιες ώρες θα είναι πιο βολικές γιατί εγώ τους είπα έχω και ένα παιδί», όμως δεν θέλησε να αγγίξει το θέμα σχετικά με το bullying στους συναδέλφους της.

Ιδού και το απόσπασμα από την εκπομπή ενώ, σίγουρα αναμένεται συνέχεια.