Emily In Paris: Ο δημιουργός του Sex and the City επιστρέφει με νέα σειρά γεμάτη – και αυτή – με μόδα

16.09.2020
Emily In Paris: Ο δημιουργός του Sex and the City επιστρέφει με νέα σειρά γεμάτη – και αυτή – με μόδα
Εάν είσαι από εκείνες που παρακολούθησες το Sex and City για 10η φορά κατά τη διάρκεια της καραντίνας τότε θα χαρείς να μάθεις ότι o δημιουργός της βραβευμένης σειράς, Darren Star, θα παρουσιάσει μια νέα σειρά που έρχεται στο Netflix. Η σειρά, Emily In Paris, έχει πρωταγωνίστρια τη Lily Collins, μια νέα γυναίκα από την Αμερική που μετακομίζει στη γαλλική πρωτεύουσα για μια νέα δουλειά και αναγκάζεται να αντιμετωπίσει κάποιες σοβαρές πολιτισμικές συγκρούσεις.

Στο τρέιλερ, που παρουσιάστηκε πριν από λίγες μέρες, βλέπουμε την Emily να προσγειώνεται στο Παρίσι, όταν η εταιρεία της με έδρα το Σικάγο εξαγοράζει μια πολυτελή γαλλική επιχείρηση μάρκετινγκ. Eγκαθίσταται στο Παρίσι και είναι επιφορτισμένη με την παροχή της «αμερικανικής άποψης» και την ανανέωση της προσέγγισης των εταιρικών social media.

Σύμφωνα με τo Deadline, σε όλη τη σειρά, θα δούμε την Εmily να γνωρίζει τη νέα της πόλη, να ασχολείται με πολιτιστικές διαφορές στο γραφείο, να γνωρίζει φίλους και να βγαίνει με νέους έρωτες.

Θυμήσου και αυτό: Sex and the City: Ο δημιουργός του αποκαλύπτει το μοναδικό πράγμα που μετάνιωσε στη σειρά

To Emily In Paris είναι εξίσου γεμάτο από μόδα όπως και με το Sex and the City - και αυτό οφείλεται μάλλον στο γεγονός ότι η μακροχρόνια συνεργάτης του Star, Patricia Field, που ήταν η costume designer στο Sex and the City, συνεργάζεται και σε αυτή τη σειρά, λειτουργώντας ως σύμβουλος της Marylin Fitoussi.

Το Emily In Paris θα βγει στο Netflix στις 2 Οκτωβρίου. Παρακολούθησε το τρέιλερ παρακάτω.