Οι σταρ του Χόλιγουντ που κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός ότι έγιναν γονείς

05.09.2020
Οι σταρ του Χόλιγουντ που κατάφεραν να κρατήσουν κρυφό το γεγονός ότι έγιναν γονείς
Παρόλο που δεν είναι εύκολο κάποια γυναίκα να κρύψει μια εγκυμοσύνη, ορισμένες star κατάφεραν να μείνουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας και να καλωσορίσουν χωρίς τυμπανοκρουσίες το νέο μέλος της οικογένειάς τους. Λοιπόν, αν έχεις και εσύ την περιέργεια να δεις ποιες star κατάφεραν να κρατήσουν μυστικά την είδηση του νέου τους μωρού, μπορείς να συνεχίσεις την ανάγνωση.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να θέλεις να κρατήσεις μυστική την ειδήση για το μωρό σου. Πολλές γυναίκες που πρόκειται να γίνουν μητέρες δεν θα αποκαλύψουν την εγκυμοσύνη τους έως ότου περάσουν το πρώτο τρίμηνο και εκείνες που αντιμετωπίζουν εγκυμοσύνες υψηλού κινδύνου, συχνά προτιμούν να μην το αποκαλύψουν καθόλου στον κόσμο γενικά. Και για όσους υποδέχονται νέα παιδιά μέσω παρένθετης, το πρόσθετο επίπεδο μυστικότητας μπορεί να συμβάλει στην προστασία της ιδιωτικής ζωής της παρένθετης - ένα πραγματικά δύσκολο σημείο που σχετίζεται με την εμπλοκή των παπαράτσι. Όταν λοιπόν ο κόσμος έμαθε για αυτά τα μωρά των celebrities που θα διαβάσεις παρακάτω, έμεινε με το στόμα ανοικτό.

Cameron Diaz και Benji Madden

Λίγες μέρες μετά το 2020, η Cameron Diaz και ο Benji Madden υποδέχτηκαν το μωρό τους, την Raddix - την οποία κανείς δεν ήξερε ότι θα ερχόταν. «Είμαστε τόσο χαρούμενοι, ευλογημένοι και ευγνώμονες που ξεκινούμε αυτήν τη νέα δεκαετία ανακοινώνοντας τη γέννηση της κόρης μας, Raddix Madden», έγραψε το ζευγάρι. «Αισθανόμαστε επίσης την ανάγκη να προστατέψουμε την ιδιωτική ζωή του μικρού μας παιδιού».

Nicole Kidman και Keith Urban

Η Nicole Kidman και ο Keith Urban επέλεξαν να διατηρήσουν μυστική τη γέννηση του δεύτερου παιδιού τους, της Faith Margaret, μέχρι να έρθει στην οικογένεια.

Η Faith γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας: «Η οικογένειά μας είναι πραγματικά ευλογημένη, και τόσο ευγνώμων, που της δόθηκε δώρο το μωρό Faith Margaret», δήλωσε η οικογένεια.

Beyoncé και Jay-Z

Η Beyoncé κατόρθωσε το 2011 να διατηρήσει την εγκυμοσύνη της για πέντε μήνες κρυφή. Την αποκάλυψε η ίδια στην σκηνή των VMA και ο κόσμος προσπάθησε να μην λιποθυμήσει από τον ενθουσιασμό.

Eva Mendes και Ryan Gosling

Το 2014, η Eva Mendes και ο Ryan Gosling υποδέχτηκαν ένα κοριτσάκι. Η Μendes είχε κρύψει προσεκτικά την εγκυμοσύνη της από τα μάτια του κοινού και το όνομα του μωρού δεν έγινε γνωστό παρά μόνο ένα μήνα μετά τη γέννησή του. Και το όνομα αυτής; Esmeralda Amada Gosling, λοιπόν.

Justin Timberlake και Jessica Biel

Σύμφωνα με το Hollywood Life, η Jessica Biel και ο Justin Timberlake που έχουν ήδη μαζί τον 5χρονο γιο τους Sila, έχουν γίνει γονείς δεύτερη φορά σε ένα αγοράκι και το κράτησαν κρυφό.