Brooklyn Beckham: Η στιγμή που γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του

29.07.2020
Brooklyn Beckham: Η στιγμή που γονάτισε μπροστά στην αγαπημένη του
Η πρόταση γάμου και το δαχτυλίδι 325.000 ευρώ

Πιο ευτυχισμένοι από ποτέ είναι ο μεγαλύτερος γιος του David Beckham, Brooklyn Beckham, και η αγαπημένη του, Nicola Peltz, κόρη του Αμερικάνου μεγιστάνα, Nelson Peltz. Το ζευγάρι, που είναι μαζί από τον περασμένο Οκτώβρη, αρραβωνιάστηκε στις αρχές του μήνα, και μοιράστηκε τρυφερά στιγμιότυπα από τον αρραβώνα στο Instagram.

Δες και αυτό: Kanye West: Μετά το παραλλήρημα εναντίον της Kim Kardashian, η δημόσια συγνώμη

Στις φωτογραφίες, ο 21χρονος και η 25χρονη αγκαλιάζονται και φιλιούνται λίγο αφότου εκείνος έχει γονατίσει μπροστά της, προσφέροντάς της ένα δαχτυλίδι που σύμφωνα με πληροφορίες κόστισε περίπου 325 χιλιάδες ευρώ.

Αυτό το είδες; Katy Perry: Μιλάει για τον τρόπο που ο Orlando Bloom τη βοήθησε να ξεπεράσει την κατάθλιψη

"Δεν μπορώ να φανταστώ μια ζωή χωρίς εσένα μωρό μου, με κάνεις να νιώθω τόσο ξεχωριστός και με κάνεις να γελάω όλη την ώρα. Θα σε φροντίζω πάντα και θα σε προστατεύω" έγραψε στην ανάρτησή του ο Brooklyn.

brooklyn you’re my world

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on Jul 28, 2020 at 2:17am PDT

"Brooklyn είσαι όλος μου ο κόσμος!" έγραψε η Nicola στη δική της λεζάντα.

Το ζευγάρι σχεδιάζει να κάνει δύο διαφορετικές τελετές μέσα στο 2021, με προϋπολογισμό κοντά στα 4 εκατομμύρια βρετανικές λίρες. Ο ένας γάμος θα γίνει στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ζουν οι γονείς του Brooklyn, και ο άλλος στη Florida, όπου ζουν οι γονείς της Nicola.