Amber Heard: "Ο Johnny Depp προσπάθησε να με πνίξει με ένα μαξιλάρι"

23.07.2020
Amber Heard: "Ο Johnny Depp προσπάθησε να με πνίξει με ένα μαξιλάρι"
Οι σοκαριστικές καταθέσεις συνεχίζονται

Η δίκη μεταξύ Johnny Depp και Amber Heard συνεχίζεται, με τις καταθέσεις και των δύο πλευρών να σοκάρουν. Στις τελευταίες δηλώσεις της, η Amber Heard είπε πως είχε σκισμένο χείλος και μώλωπες που είπε πως της προκάλεσε ο Johnny Depp, ο οποίος, όπως είπε η ίδια, προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι.

Δες και αυτό: Johnny Depp: "Γινόταν κόλαση αν δεν υπάκουα στους κανόνες της Amber"

Η μακιγιέζ και φίλη της ηθοποιού δήλωσε πως είχε κληθεί από την Heard στο σπίτι του ζευγαριού στο Los Angeles τον Δεκέμβριο του 2015 για να την βοηθήσει να καλύψει τα τραύματα ώστε να μπορεί να εμφανιστεί σε μια τηλεοπτική εκπομπή την επόμενη ημέρα. Η μακιγιέζ είπε στο δικαστήριο πως πήγε στο διαμέρισμα όταν η Heard την πήρε τηλέφωνο επειδή δεν είχε πάει σε ένα ραντεβού που είχαν κανονίσει, προσθέτοντας πως όταν έφτασε βρήκε σπασμένες κορνίζες στο πάτωμα και διάφορες λέξεις γραμμένες με μπογιά πάνω σε ένα τραπέζι. Η μακιγιέζ είπε πως η Heard ήταν "αναστατωμένη, έξαλλη και σε κακή συναισθηματική κατάσταση". Η ίδια συνέχισε λέγοντας πως η Heard είπε πως είχε έναν καβγά με τον Depp και πως εκείνος προσπάθησε να την πνίξει με ένα μαξιλάρι και πως την έσυρε από τα μαλλιά.

Όπως λέει η μακιγιέζ, την επόμενη ημέρα βοήθησε την Heard να ετοιμαστεί για μια τηλεοπτική συνέντευξη και πως "υπήρχε ένα κόψιμο στο χείλος της και μικρές κηλίδες δίπλα στη μύτη. Όταν ρωτήθηκε για τις μελανιές, η μακιγιέζ είπε ότι δεν ήταν τόσο σκούρες και πως δεν θυμάται να δυσκολεύτηκε να τις καλύψει. H Heard είπε πως στην εμφάνιση της στην τηλεοπτική εκπομπή, είχε φορέσει πολύ μακιγιάζ και κόκκινο κραγιόν για να καλύψει τα τραύματα.

Αυτό το είδες; Johnny Depp: Παραδέχεται πως έπινε πολύ και πως έκανε ναρκωτικά

Όταν οι δικηγόροι του ηθοποιού ρώτησαν την Heard αν είχε δαγκώσει το χείλος μόνη της, εκείνη απάντησε "φυσικά και όχι", ενώ νωρίτερα είχε παραδεχθεί πως μερικές φορές θύμωνε και "έχανε την ψυχραιμία" της, κατηγορώντας όμως τον Depp πως της έριξε μπουκάλια ένα βράδυ του 2015, όταν εκείνη προσπάθησε να τον εμποδίσει από το να πίνει.

Οι δικηγόροι του ηθοποιού ανέφεραν πως πολλές φορές η Heard είχε εκρήξείς θυμού, με την ίδια να λέει πως "Μερικές φορές θύμωνα, αλλά όχι σε σημείο να πετάξω πράγματα. Ενίοτε θυμώνω και χάνω την ψυχραιμία μου", συμπληρώνοντας πως οι μοναδικές φορές που πέταξε πράγματα στον Depp ήταν για λόγους άμυνας όταν την χτυπούσε.