Έλλη Κοκκίνου: Πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά

15.07.2020
Έλλη Κοκκίνου: Πώς κατάφερε να χάσει 22 κιλά
«Όποιος θέλει βρίσκει τρόπους»

Η Έλλη Κοκκίνου βρέθηκε πρόσφατα καλεσμένη στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού και αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στη δύσκολη προσπάθεια της να χάσει 22 ολόκληρα κιλά, με τα τωρινά της κιλά να είναι τα 56.

Δες και αυτό: Μιμή Ντενίση: Ποζάρει για την κόρη της με ασορτί μαγιό και σκύλο!

Η τραγουδίστρια είπε ότι γυμνάζεται περίπου πέντε φορές την εβδομάδα, ενώ αποκάλυψε πως αντιμετώπιζε ένα πρόβλημα με τον θυρεοειδή της, προσπαθώντας να χάσει κιλά με δίαιτες χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, αποφάσισε να περπατάει κάθε μέρα από τη Γλυφάδα στη Βάρκιζα και πίσω, κάτι που συνολικά διαρκούσε τέσσερις ώρες.

Αυτό το είδες; Άντζελα Δημητρίου: Ξέρεις για ποιον γράφτηκε η μεγάλη της επιτυχία "Ποια θυσία";

Δες εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη:

Σχετικά με τις διατροφικές της συνήθειες είχε πει σε παλιότερη της συνέντευξη: "Εδώ και ενάμιση χρόνο έχω κόψει τη γλουτένη και πριν από οκτώ μήνες έκοψα τα γαλακτοκομικά, τα οποία έχω αντικαταστήσει με προϊόντα σόγιας. Επίσης, δεν τρώω καθόλου τηγανητά. Τρώω πάντα καλό πρωινό, συνήθως δύο κρέπες με μέλι και κανέλα, που φτιάχνω από αλεύρι χωρίς γλουτένη και γάλα σόγιας. Το μεσημέρι παίρνω μαζί μου ταπεράκι με μαγειρευτό φαγητό, από κοκκινιστό κοτόπουλο, μέχρι τόνο με ρύζι και καλαμπόκι ή ζυμαρικά χωρίς γλουτένη με κόκκινη σάλτσα, ενώ το βράδυ τρώω ελαφρά: αυγά ποσέ, καλαμποκογκοφρέτες με γαλοπούλα βραστή ή φρούτα".