Gigi Hadid: Το κόλπο που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη

03.07.2020
Gigi Hadid: Το κόλπο που χρησιμοποίησε για να κρύψει την εγκυμοσύνη
Το μοντέλο διανύει τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης

Τον έκτο μήνα εγκυμοσύνης της διανύει η Gigi Hadid, η οποία αποκάλυψε το πώς κατάφερε να κρύψει την κοιλίτσα της για καιρό, ξεγελώντας ακόμη και τους πιο παρατηρητικούς.

Δες και αυτό: Chrissy Teigen: Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους

Σε ένα πρόσφατο βίντεο όπου το μοντέλο συνομιλούσε με την σεφ Sophia Rose σχετικά με το κίνημα Black Lives Matter, μια γυναίκα την ρώτησε πώς γίνεται να μη φαίνεται καθόλου η κοιλιά της και η Gigi απάντησε στη συνέχεια στα σχόλια λέγοντας: "Αυτή η γωνία λήψης και η πραγματικά πάρα πολύ φαρδιά ολόσωμη φόρμα δημιουργούν την τέλεια οφθαλμαπάτη. Από διαφορετική πλευρά, είναι άλλη ιστορία!".

Το μοντέλο περιμένει το πρώτο του παιδί με τον σύντροφό της, Zayn Malik τον Σεπτέμβριο. Η είδηση για την εγκυμοσύνη της κυκλοφόρησε στα τέλη Απριλίου και αργότερα η ίδια το επιβεβαίωσε μιλώντας στην εκπομπή του Jimmy Fallon.

Αυτό το είδες; Jennifer Aniston: Το δημόσια ξέσπασμα για τον κορονοϊό και η "σταυροφορία" στην οποία συμμετέχει

Η ίδια είχε πει "Θέλαμε να το είχαμε ανακοινώσει με τους δικούς μας όρους, αλλά είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι και χαρούμενοι και ευγνώμονες για τις ευχές και την υποστήριξη όλων", αποκαλύπτοντας παράλληλα πως λόγω των αυξημένων ορμονών "κλαίει κάθε πέντε λεπτά".