Pierce Brosnan: Η συγκινητική του ανάρτηση για το θάνατο της κόρης του

01.07.2020
Pierce Brosnan: Η συγκινητική του ανάρτηση για το θάνατο της κόρης του
Η κόρη του θα ήταν σήμερα 48 ετών

7 χρόνια έχουν περάσει από το θάνατο της κόρης του Pierce Brosnan, Charlotte, και ο ίδιος μοιράστηκε μια συγκινητική ανάρτηση στα social media όπου αναφέρεται σε εκείνη. Η κόρη του πέθανε από καρκίνο των ωοθηκών στην ηλικία των 41 ετών το 2013.

Δες και αυτό: Katy Perry: Ο χωρισμός με τον Orlando Bloom την έκανε να σκέφτεται την αυτοκτονία

Με μία ανάρτησή του στα social media o 67χρονος ηθοποιός τίμησε τη μνήμη της κόρης του και ευχήθηκε στην εγγονή του που είχε γενέθλια.

"Σε χαιρετώ λοιπόν... Στη μνήμη της Charlotte και με ευχές για χρόνια πολλά για τα γενέθλια της αγαπημένης μου Marley May", γράφει στη λεζάντα της φωτογραφίας που τραβήχτηκε από τη σύζυγό του στη βεράντα του σπιτιού τους στη Χαβάη.

Αυτό το είδες; Pierce Brosnan: Η συγκινητική του ανάρτηση για το θάνατο της κόρης του

Η Charlotte ήταν μητέρα δύο παιδιών και έχασε τη ζωή της από την ίδια ασθένεια που έχασε τη μητέρα της, η οποία ήταν η πρώτη γυναίκα του Pierce. Το ζευγάρι είχε παντρευτεί τη δεκαετία του '70, έμεινε παντρεμένο μέχρι τον Δεκέμβριο του 1980 και μαζί απέκτησαν τον Sean το 1983. Όταν ο πατέρας της Charlotte πέθανε το 1986, ο Pierce υιοθέτησε τα παιδιά και πήραν το επώνυμό του.

"Αν παρακολουθήσεις κάποιον που αγαπάς να χάνει τη ζωή του από αυτήν την ύπουλη ασθένεια, η θλίψη γίνεται ανεξίτηλη στην ψυχή σου. Κράτησα το γενναιόδωρο, δυνατό, όμορφο χέρι της συζύγου μου, καθώς ο καρκίνος των ωοθηκών πήρε τη ζωή της πολύ σύντομα. Μόλις πέρυσι, κράτησα το χέρι της αστείας, υπέροχης κόρης μου προτού επίσης πεθάνει από αυτήν την άθλια κληρονομική ασθένεια", είχε πει σε συνέντευξη του.