Ρώτησαν την Αλίκη Κατσαβού για το θέμα με τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά και ιδού τι απάντησε

03.06.2020
Ρώτησαν την Αλίκη Κατσαβού για το θέμα με τα κληρονομικά του Κώστα Βουτσά και ιδού τι απάντησε
Μία συνέντευξη της Σάντρας Βουτσά έφερε στη δημοσιότητα ένα πολύ λεπτό ζήτημα. Σήμερα υπήρξε μία ακόμη εξέλιξη.

Καλεσμένη στην εκπομπή της Ελεωνόρας Μελέτη βρέθηκε πριν λίγες μέρες η μεγαλύτερη κόρη του Κώστα Βουτσά και μία αναφορά που έκανε στην περιουσία του πατέρα της, άνοιξε ένα θέμα περί κληρονομιάς που κάποια στιγμή, μάλλον εκτροχιάστηκε, όταν αναπαράχθηκε από τα ΜΜΕ.

Σήμερα, στο θέμα τοποθετήθηκε και η χήρα του Κώστα Βουτσά, Αλίκη Κατσαβού, απαντώντας σε σχετική ερώτηση που της έκανε η Χριστιάννα Αριστοτέλους. Η Αλίκη Κατσαβού, που υπήρξε τέταρτη σύζυγος του Βουτσά και μητέρα του γιου του, Φοίβου, υποστήριξε ότι τα θέματα αυτά προκύπτουν σε όλες τις οικογένεις ύστερα από έναν θάνατο, όμως είναι καλύτερα να λύνονται ιδιωτικά και όχι δημόσια.

Μεταξύ των όσων είπε η χήρα του Κώστα Βουτσά, υπογραμμίζουμε τα όσα αφορούσαν στην πολύ καλή σχέση που έχουν μεταξύ τους (οι κόρες του και εκείνη). "Είμαστε ώριμες γυναίκες όλες, αγαπιόμαστε και ό,τι υπάρχει θα λυθεί", είπε εν ολίγοις η Αλίκη Κατσαβού. Ελπίζουμε το θέμα που, μάλλον, έγινε, κατά λάθος μεγαλύτερο από ό,τι είναι να λυθεί μόνο του, απλά και όμορφα, μέσα σε μια οικογένεια όπου φαίνεται ότι υπάρχει πολλή αγάπη.

Ιδού το απόσπασμα:

Ο Κώστας Βουτσάς "έφυγε" σε ηλικία 89 ετών αφήνοντας πίσω του τέσσερα παιδιά. Τη Σάντρα (48), καρπό του έρωτά του με την πρώτη του σύζυγο, Έρρικα Μπρόγιερ, τις Θεοδώρα (43) και Νικολέττα (41) από τον γάμο του με τη Θεανώ Παπασπύρου και τον μόλις 4 ετών Φοίβο, από τον γάμο του με την Αλίκη Κατσαβού.