Η Λάουρα Νάργες δεν είναι πια ξανθιά

22.05.2020
Η Λάουρα Νάργες δεν είναι πια ξανθιά
Μία τεράστια αλλαγή στην εμφάνισή της αποφάσισε μέσα στην καραντίνα η γνωστή παρουσιάστρια. Και την πραγματοποίησε μόλις.

Ιδιαίτερα δραστήρια στα social media η Λάουρα Νάργες μοιράζεται συνέχεια πληροφορίες για την προσωπική και την επαγγελματική της ζωή με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Με την τελευταία της ανάρτηση στο Instagram η 29χρονη παρουσιάτρια αποκάλυψε το νέο look της. Ύστερα από 13 χρόνια, η Λάουρα απαρνήθηκε το ξανθό σήμα κατατεθέν χρώμα στα μαλλιά της και είναι πια μελαχινή. Και χαρούμενη, όπως ξεκαθαρίζει στη λεζάντα με την οποία συνοδεύει τη φωτογραφία που μοιράστηκε.

Bye bye blonde 💛 Hello there brunette look 🤎 Κι ´όμως, αυτή η αλλαγή ήρθε την στιγμή που έπρεπε και σηματοδοτεί μία νέα για εμένα αρχή... 13 χρόνια ξανθιά και επίσημα πια μία χαρούμενη μελαχρινή!

Τελευταία, η Λάουρα είχε πειραματιστεί αρκετά με τα μαλλιά της. Την είδαμε με ροζ κουπ αρκετές φορές μέσα στον τελευταίο χρόνο.

... αλλά και σούπερ brunette -με περούκα βέβαια αυτή τη φορά!

Τελικά, ο κύβος ερρίφθη προς το μελαχρινό όμως οι λόγοι που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση ακόμη δεν είναι γνωστοί. Όπως διαβάζουμε στην ίδια λεζάντα, θα μάθουμε το "χρονικό" της απόφασης αυτής σε επόμενη ανάρτηση κάποια στιγμή.