Γιάννης Πουλόπουλος - "Έφυγα": Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τελευταίο του τραγούδι

25.08.2020
Γιάννης Πουλόπουλος - "Έφυγα": Η άγνωστη ιστορία πίσω από το τελευταίο του τραγούδι
Έγραψε τη δική του ιστορία στο ελληνικό τραγούδι και κατάφερε να αφήσει ανεξίτηλο το αποτύπωμά του με την υπέροχη φωνή του. Το κενό που άφησε πίσω του "φεύγοντας" δυσαναπλήρωτο.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος υπήρξε ο ερμηνευτής της καρδιάς μας και μίλησε στην ψυχή του Έλληνα όσο κανείς.. Στο άκουσμα της φωνής του καταλαβαίνεις αμέσως ποιος τραγουδά. Συνεργάστηκε με όλες τις σπουδαίες προσωπικότητες του θεάματος και του τραγουδιού. Μεταξύ άλλων: Θεοδωράκης, Πλέσσας, Λευτέρης Παπαδόπουλος, Ζαμπέτας, Σπανός.

Σύμφωνα με το ogdoo.gr αποφάσισε να αποτραβηχτεί από το τραγούδι με ψηλά το κεφάλι και με φωνή καμπάνα όταν είχε να δώσει ακόμη τόσα πολλά. Παρά το γεγονός ότι ο κόσμος συνέχισε να τον επιθυμεί, εκείνος θέλησε στα 57 του να μπει για τελευταία φορά στο studio. Η είδηση του θανάτου του βύθισε σε πένθος οικογένεια, φίλους, συνεργάτες και τους απανταχού θαυμαστές του.

Τα social media γέμισαν με τις μουσικές και τη φωνή του και εμείς θυμηθήκαμε το τελευταίο του τραγούδι. Ένα τραγούδι που έμεινε στην ιστορία καθώς και τον αποχαιρετιστήριο δίσκο του που φέρει τον τίτλο «Στα όνειρα μου περπατώ».

Το τραγούδι «Έφυγα» σε μουσική του ίδιου και στίχους της Τασούλας Θωμαΐδου συνοψίζει το τέλος μια καριέρας με αναρίθμητες επιτυχίες. Με αυτό τον αποχαιρετούμε κι εμείς.

Τώρα ξεχνώ γιατί έχω βρει προορισμό
ένα κομμάτι ουρανό μέσα στα μάτια που κοιτώ.
Τώρα ξεχνώ αγάπες που έγιναν σκουριές
τους φίλους που ήταν μαχαιριές
και στα όνειρά μου περπατώ.
Έφυγα, έφυγα...

Ακούστε το παρακάτω: