Η Ελένη Προκοπίου μιλά για τον Κώστα Βουτσά

04.03.2020
Η Ελένη Προκοπίου μιλά για τον Κώστα Βουτσά
Δυο από τα ονόματα που αγαπήσαμε από τη χρυσή εποχή του ελληνικού κινηματογράφου. Στα 81 της χρόνια, η ηθοποιός με τα πανέμορφα, χαρακτηριστικά σχιστά μάτια που έχει αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας μίλησε για τον αγαπημένο Κώστα Βουτσά που έφυγε από κοντά μας πριν από λίγες μέρες.

Με αφορμή τον θάνατο του σπουδαίου ηθοποιού, η Ελένη Προκοπίου μίλησε στον δημοσιογράφο Χρήστο Κωνσταντίνου για το ellinikoskinimatografos.gr Ιδού όλα όσα είπε, ενώ στο τέλος της είδησης, θυμόμαστε την αγαπημένη ομάδα από το μιούζικαλ "Ραντεβού στον αέρα" (1965) να τραγουδά "Μένουμε πάντα παιδιά" σε μουσική του Γιάννη Πλέσσα.

-Κυρία Προκοπίου πως νιώσατε στο άκουσμα της είδησης του θανάτου του Κώστα Βουτσά;
Στεναχωρήθηκα πολύ και έκλαψα. Εν τω μεταξύ εκείνη την ημέρα κάποιες εκτός θεάτρου φιλενάδες μου με πέρνανε τηλέφωνο να μου το πουν κι έκλαιγαν κι αυτές.

-Τι άνθρωπος ήταν;
Ο Κώστας ήταν ο άνθρωπος που βοηθούσε όλον τον κόσμο. Ένας άνθρωπος που εάν είχες την ανάγκη του έτρεχε σαν τρελός για να σε βοηθήσει. Δεν προλάβαινες να του το πεις κι αμέσως γινότανε. Επίσης ήταν ένας πραγματικός κύριος μαζί μου, ένας υπέροχος, σπάνιος και άψογος συνεργάτης. Εγώ ήμουν πολύ ευτυχής που στο “Ραντεβού στον αέρα” τον είχα παρτενέρ. Γενικά ο Κώστας Βουτσάς ήταν ένας σπουδαίος άνθρωπος για μένα.

-Πήγατε στην κηδεία;
Όχι δεν μπορούσα και γι’ αυτό θα ήθελα να πω στην γυναίκα του την Αλίκη άλλα και στις κόρες του Σάντρα, Θεοδώρα και Νικολέτα τα θερμά μου συλλυπητήρια και πως ήταν τυχερές που τον είχαν στην ζωή τους. Όσο για τον μικρό Φοίβο να μεγαλώσει και να μοιάσει στον μπαμπά του.

Για να δεις πως είναι σήμερα η Ελένη Προκοπίου κάνε κλικ στον σύνδεσμο