Είναι επίσημο: «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια!

22.02.2020
Είναι επίσημο: «Τα Φιλαράκια» επιστρέφουν μετά από 16 χρόνια!
Oι φήμες οργίασαν το τελευταίο διάστημα και τελικά τα νέα είναι ευχάριστα για του λάτρεις της αγαπημένης σειράς «Τα Φιλαράκια» («Friends»).

Η σειρά που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό επιστρέφει και η επιβεβαίωση ήρθε χθες Παρασκευή από τους ίδιους τους πρωταγωνιστές. Η Τζένιφερ Άνιστον, η Κόρτνεϊ Κοξ, η Λίζα Κούντροου, ο Μάθιου Πέρι, ο Ματ ΛεΜπλάνκ και ο Ντέιβιντ Σουίμερ έκαναν τη δημοσίευση στο instagram.

It’s happening... ⁣ ⁣ ⁣ @hbomax⁣ @courteneycoxofficial⁣ @lisakudrow⁣ @mleblanc⁣ @mattyperry4⁣ @_schwim_

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Jennifer Aniston (@jenniferaniston) στις 21 Φεβ, 2020 στις 2:04 μμ PST

«Λάτρεις των "Friends" είναι επίσημο!» επιβεβαίωσε παράλληλα με ανακοίνωσή η πλατφόρμα HBO Max, που θα προσφέρει ένα σπέσιαλ επεισόδιο της σειράς που αγαπήθηκε όσο καμία. Με αυτό τον τρόπο θα εγκαινιαστεί η έναρξη λειτουργίας της νέας πλατφόρμας τον Μάιο.«Μετά από 15 χρόνια, 9 μήνες και αμέτρητα αιτήματα φαν σε όλο τον πλανήτη (…) οι ηθοποιοί των "Friends" θα επανενωθούν αποκλειστικά» για την νέα πλατφόρμα, ιδιοκτησίας της WarnerMedia (AT&T group).

Κάθε ηθοποιός της σειράς θα λάβει περισσότερα από 2,5 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το Variety. Έναντι, 425 εκατομμυρίων δολαρίων για διάστημα πέντε ετών, η τελευταία αγόρασε τα δικαιώματα των 236 επεισοδίων των «Friends» (1994-2004) για να το καταστήσει ένα από τα κορυφαία προϊόντα του. Η σειρά το 2018 είχε τις περισσότερες θεάσεις στο Netflix, σύμφωνα με το Nielsen.