Kate Middleton: Ο «λαμπερός» τρόπος με τον οποίο τίμησε την πριγκίπισσα Diana σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση

19.12.2019
Kate Middleton: Ο «λαμπερός» τρόπος με τον οποίο τίμησε την πριγκίπισσα Diana σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση
Η δούκισσα του Cambridge, τίμησε την πριγκίπισσα Diana φορώντας την μαργαριταρένια τιάρα της σε μια χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στο παλάτι του Buckingham.

Η 37χρονη Kate, φόρεσε ένα φόρεμα Alexander McQueen από navy βελούδο, το οποίο συνδύασε με ασημένια σκουλαρίκια, το υπέροχο κολιέ Nizam of Hyderabad το οποίο δανείστηκε από τη βασίλισσα Eλισάβετ και ένα νέο διαμαντένιο δαχτυλίδι.

Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με την τιάρα Cambridge Lover's Knot, η οποία έδωσε η βασίλισσα στην πριγκίπισσα Diana την ημέρα του γάμου της το 1981.

Η Kate έδωσε το "παρών" με τον πρίγκιπα William στο ετήσιο δείπνο του διπλωματικού σώματος στο παλάτι του Buckingham.

Το επίσημο κάλεσμα πραγματοποιήθηκε από τη βασίλισσα Ελισάβετ στα μέλη του Διπλωματικού Σώματος το οποίο εδρεύει στο Λονδίνο και υποστηρίζει το έργο της βασιλικής οικογένειας εντός και εκτός των συνόρων.

Εκεί η Kate φόρεσε ένα νέο - μάλλον - διαμαντένιο δαχτυλίδι που φορούσε στο δεξί της χέρι. Άραγε ήταν ένα Χριστουγεννιάτικο δώρο που ίσως έλαβε λίγο πιο νωρίς από τον William;… Ίσως..

Η αλήθεια είναι ότι η Kate δεν μας έχει συνηθίσει να φοράει μαζί τρία δαχτυλίδια στο αριστερό χέρι της: το δαχτυλίδι αρραβώνων, το δαχτυλίδι του γάμου και το eternity ring.

H βασίλισσα φορούσε μια πιο ενημερωμένη, όπως πιστεύεται, έκδοση ενός σμαραγδένιου κολιέ, του Greville Emerald Necklace.

Στη εκδήλωση παραβρέθηκε επίσης ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Camilla, ενώ ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle, έλειπαν καθώς βρίσκονται για διακοπές στις ΗΠΑ. Διακοπές έξι εβδομάδων, μάλιστα, έτσι για την ιστορία!

Βέβαια, στα πιο πρόσφατα νέα, μετά την τιάρα, η Kate "συζητιέται" για δύο λόγους ακόμη. Ο ένας είναι ο άκομψος τρόπος με τον οποίο απώθησε χάδι του William on camera και ο άλλος είναι η οικογενειακή φωτογραφία που έστειλε για τα Χριστούγεννα. Μία φωτογραφία που έκανε μεγάλη εντύπωση