Camille Gottlieb: Η εγγονή της Grace Kelly μεγάλωσε και είναι ίδια με τη γιαγιά της (ΣΚ)

13.11.2019
Camille Gottlieb: Η εγγονή της Grace Kelly μεγάλωσε και είναι ίδια με τη γιαγιά της (ΣΚ)
Η μικρότερη κόρη της πριγκίπισσας Στεφανί του Μονακό και εγγονή του θρύλου του παλαιού Χόλιγουντ, Grace Kelly, δεν είναι μόνο μια celebrity και μέλος της βασιλικής οικογένειας. Η Camille έχει επίσης έναν πολύ δημοφιλή λογαριασμό στο Instagram με φωτογραφίες από την καθημερινή της ζωή, όπου η ομοιότητα της με τη διάσημη γιαγιά της είναι αναμφισβήτητη.

Τι ξέρεις όμως για την Camille; Mάλλον λίγα πράγματα. Αν θες μπορείς να μάθεις περισσότερα παρακάτω.

Η Grace Kelly, που είναι γνωστή για τα λεπτά χαρακτηριστικά του προσώπου της, τα βαθιά μπλε μάτια και τα ξανθά μαλλιά της, πέρασε αυτή τη μοναδική ομορφιά στην εγγονή της και οι followers της την αγαπούν.

Ως το μικρότερο παιδί της πριγκίπισσας, η Camille γεννήθηκε στις 15 Ιουλίου του 1998 στην οικογένεια της Στεφανί του Μονακό και του Jean Raymond Gottlieb, ενός βασιλικού σωματοφύλακα, του οποίου η πατρότητα κρατήθηκε μυστική για πολλά χρόνια. Η Camille μοιράζεται ανοιχτά φωτογραφίες δικές της και του μπαμπά της στο λογαριασμό της.

Η Camille ποστάρει αξιολάτρευτες φωτογραφίες με τη μαμά της. Εφόσον οι γονείς της Camille δεν παντρεύτηκαν ποτέ, δεν μπορεί να μπει στη σειρά διαδοχής για να κληρονομήσει το θρόνο. Παρ 'όλα αυτά, έχει μια πολύ καλή σχέση με τον παππού της, Rainier, πρίγκηπα του Μονακό.

Όπως η γιαγιά της, η Camille έχει μεγάλο πάθος για τα ζώα. Έχει ταξιδέψει στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει στο μεγάλωμα των μωρών τίγρεων και μοιράζεται τις πιο χαριτωμένες φωτογραφίες από τις αγκαλιές της με τα μωρά. Η Camille λατρεύει επίσης τους ελέφαντες. Το 2016 επισκέφθηκε το Ορφανοτροφείο Ελεφάντων Pinnawala (Pinnawala Elephant Orphanage) στη Σρι Λάνκα.

Η νεαρή celebrity κληρονόμησε επίσης την επιθυμία να βοηθά τους ανθρώπους και να συμμετέχει σε φιλανθρωπικές δραστηριότητες και σε ανθρωπιστικές εκδηλώσεις όπως το Fight Aids Monaco.

Το νεαρό βασιλικό αστέρι είναι 21 ετών τώρα, σπουδάζει στο κολέγιο, απολαμβάνει ταξίδια και συναναστρέφεται με φίλους όπως και κάθε νεαρός ενήλικας. Οι περισσότεροι από τους 60.000 followers της στο instagram σχολιάζουν αυτές τις φωτογραφίες με πολύ γλυκά λόγια, θαυμάζοντας τη φυσική της ομορφιά και αποκαλώντας την «Little Grace Kelly».