Μαρί Κωνσταντάτου: Επιβεβαιώθηκε η σχέση της με γνωστό επιχειρηματία [Photos]

17.10.2019
Μαρί Κωνσταντάτου: Επιβεβαιώθηκε η σχέση της με γνωστό επιχειρηματία [Photos]
Οι φήμες ακουγόταν εδώ και καιρό όμως τώρα πια δεν χωρά αμφιβολία. Η Μαρί Κωνσταντάτου και ο Γιάννης Κεντ είναι ζευγάρι.

Η Μαρί Κωνσταντάτου κρατούσε ανέκαθεν χαμηλούς τόνους ως προς την προσωπική της ζωή. Τόσο κατά τη διάρκεια των 17 ετών που ήταν παντρεμένη με τον Μίνωα Κυριακού, όσο και μετά το διαζύγιό τους και τον θάνατο εκείνου, τον Ιούλιο του 2017.

Ήταν Σεπτέμβρης του 2018 όταν μίλησε πρώτη φορά δημόσια για τον πρώην σύζυγό της αλλά και για την τότε νέα σχέση της, που, σήμερα αποκαλύπτεται. Ή μάλλον, επιβεβαιώνεται.

Ο άνθρωπος που έχει στο πλευρό της τα τελευταία χρόνια η Μαρί Κωνσταντάτου, λοιπόν, είναι ο παραγωγός και ιδρυτής των Θεατρικών Σκηνών Α.Ε., Γιάννης Κεντ, με τον οποίο μάλιστα έκαναν πρόσφατα και την πρώτη τους κοινή, δημόσια εμφάνιση.

Η αφορμή δόθηκε πριν από λίγες μέρες, στη συνέντευξη Τύπου για την παράσταση που υπογράφει ο Γιώργος Καπουτζίδης και, φυσικά, τα φλας πήραν φωτιά. Ιδού:

Σήμερα, την είδηση επιβεβαιώνει με άρθρο του το περιοδικό "Hello!" αλλά και η Κατερίνα Γκαγκάκη, μέσα από την εκπομπή «Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα», στην οποία συμμετέχει. «Δεν έχω ξαναδεί έτσι τον Γιάννη Κεντ. Έχει αλλάξει η καθημερινότητά του και η διάθεσή του», είπε χαρακτηριστικά, για μία σχέση που, προφανώς, είναι γνωστή εδώ και καιρό στον καλλιτεχνικό κόσμο.