Ο Brad Pitt μιλά ανοιχτά για το πρόβλημά του με το αλκοόλ και πώς το έκοψε

05.09.2019
Ο Brad Pitt μιλά ανοιχτά για το πρόβλημά του με το αλκοόλ και πώς το έκοψε
Είναι η δεύτερη φορά που ο 55χρονος σταρ μιλά για ένα πολύ λεπτό, προσωπικό θέμα.

Η είδηση για τον χωρισμό του Brad Pitt και της Angelina Jolie είχε πέσει σαν κεραυνός εν αιθρία τον Σεπτέμβρη του 2016 με τα ΜΜΕ να καταγράφουν ως τη "σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι" έναν τσακωμό που είχε εκείνος -υπό την επήρεια αλκοόλ- με τον μεγαλύτερο γιο της οικογένειας, τον Maddox μέσα στο ιδιωτικό τους τζετ.

Πολλά ειπώθηκαν εκείνη την περίοδο και για πολύ καιρό. Ο ίδιος ο Pitt άνοιξε την καρδιά του σε συνέντευξη που παραχώρησε τον Μάιο του 2017 στο GQ, όπου πρώτη φορά είχε μιλήσει για για το διαζύγιο, το πρόβλημά του με το αλκοόλ και τις ευθύνες του.

Σήμερα, με αφορμή τη δυναμική του εμφάνιση σε δύο ταινίες αυτή τη σεζόν, ο διάσημος ηθοποιός -που παρεμπιπτόντως, όσο μεγαλώνει τόσο πιο γοητευτικός γίνεται- επιστρέφει σε εκείνη τη σκοτεινή περίοδο αποκαλύπτοντας ότι πώς επέστρεψε στη νηφαλιότητα αφού η Angelina κατέθεσε αίτηση διαζυγίου.

Αυτή τη φορά, ο Pitt μίλησε στους New York Times και συγκεκριμένα στον Kyle Buchanan, ο οποίος στάθηκε πολύ στο 2017, όταν ξεκινούσε η συνεργασία του με τον σκηνοθέτη James Gray για την ταινία "Ed Astra" η οποία προβάλεται αυτό τον καιρό τελικά.

Εκτός από το επαγγελματικό κομμάτι, λοιπόν, ο δημοσιογράφος τον ρώτησε πώς ήταν η προσωπική του ζωή εκείνο τον καιρό καιρο και ο Pitt απάντησε, αρχικά, θέλοντας να λήξει το θέμα διακριτικά. "Συνέβαιναν διάφορα με την οικογένειά μου. Ας το αφήσουμε εκεί", απάντησε. Λίγο αργότερα, όμως, επανήλθε.

"Τράβηξα τα πράγματα στα άκρα και έτσι αφαίρεσα τα προνόμιά μου στο ποτό", δήλωσε συγκεκριμένα ο Pitt ο οποίος παρακολούθησε επί ενάμιση χρόνο συναντήσεις με τους Ανώνυμους Αλκοολικούς, αποφασισμένος να περάσει στην "άλλη πλευρά".

Διάβασε επίσης: Ντοκουμέντο: Έτσι θα ήταν η Angelina Jolie και ο Brad Pitt αν γερνούσαν μαζί [Photos]

Μιλώντας για την ομάδα του σε αυτό το "ταξίδι" ο Brad δήλωσε συγκινημένος από το πόσο ευάλωτοι ήταν: "Έβλεπες όλους αυτούς τους άντρες να κάθονται γύρω σου και να είναι τόσο ανοιχτοί και ειλικρινείς, με έναν τρόπο που δεν είχα ξανασυναντήσει. Ήταν ένας ασφαλής τόπος όπου υπήρχε ελάχιστη κριτική γενικά, οπότε δεν έκρινες ούτε τον εαυτό σου".

Απορίας άξιο, καταγράφει ο δημοσιογράφος -και προσυπογράφουμε εμείς- πώς δεν διέρρευσε στον Τύποι καμία ιστορία από κάποιο μέλος της ο μάδας. Προφανώς οι άντρες αυτοί εμπιστεύτηκαν ο ένας τον άλλο και μέσα από αυτή την εμπιστοσύνη, εκείνος βρήκε την κάθαρση, καταλήγει ο Buchanan, παραθέτοντας τα λόγια που του είπε ο Pitt χαρακτηριστικά: "Ήταν ένα πραγματικά απελευθερωτικό συναίσθημα να εκθέτεις τις άσχημες πλευρές του εαυτού σου. Υπάρχει μεγάλη αξία σε αυτό". Το κρατάμε!