Νεκρός στα 20 χρόνια του πρωταγωνιστής των "Descendants" - Η ανακοίνωση της οικογένειας

07.07.2019
Νεκρός στα 20 χρόνια του πρωταγωνιστής των "Descendants" - Η ανακοίνωση της οικογένειας
Η είδηση έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία σήμερα το πρωί, γεμίζοντας θλίψη τους απανταχού θαυμαστές του που δυσκολεύονται να το πιστέψουν.

Ο λόγος για τον Cameron Boyce ο οποίος είχε ξεκινήσει από πολύ μικρός την καριέρα του στο Disney Chanel κα συγκεκριμένα στη δημοφιλή σειρά "Jessie" που παίζεται ακόμη και σήμερα.

Στα 20 χρόνια του ο Cameron έβλεπε το άστρο του να ανεβαίνει στο Χόλιγουντ, ιδιαίτερα μετά τη συμμετοχή του στις ταινίες της σειράς "Descendants" [φωτό επάνω]. Με 8.5 εκατομμύρια followers στο Instagram ο νεαρός ηθοποιός είχε κάνει μόλις χθες την τελευταία του ανάρτηση με μία ασπρόμαυρη καλλιτεχνική φωτογραφία από το περιοδικό i-D που τον φιλοξενούσε.

Η οικογένειά του επιβεβαίωσε την είδηση με μία δήλωση στο E! News, όπου αποκάλυψε και την αιτία του θανάτου του. Διαβάζουμε, λοιπόν, τα εξής, καθώς οι γονείς και ο αδελφός του ζητούν την απόσταση που θα τους κάνει καλό τη δύσκολη αυτή στιγμή:

"Με απίστευτα βαριά καρδιά ανακοινώνουμε ότι σήμερα το πρωί χάσαμε τον Cameron. 'Έφυγε' μέσα στον ύνπο του εξαιτίας μιας κρίσης που είχε και προήλθε ως αποτέλεσμα ενός ιατρικού προβλήματος που αντιμετώπιζε με ειδική θεραπεία.
Ο κόσμος έχασε χωρίς αμφιβολία ένα από τα πιο λαμπερά φώτα του, όμως το πνεύμα του θα συνεχίσει μέσα από την καλοσύνη και τη συμπόνια όλων όσων τον γνώρισαν ποτέ"