Σάλος από δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Tom Cruise δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Suri

24.06.2019
Σάλος από δημοσίευμα που υποστηρίζει ότι ο Tom Cruise δεν είναι ο πραγματικός πατέρας της Suri
Μία θεωρία που "βάζει" φωτιά στο Hollywood

Το αμερικάνικο περιοδικό Star ισχυρίζεται ότι η Katie Holmes αποκάλυψε στην 13χρονη κόρη της Suri Cruise ότι ο Tom Cruise δεν είναι ο «πραγματικός πατέρας» της. Ο διάσημος ηθοποιός του Hollywood και η Katie Holmes -φυσικά- δεν έχουν ακόμη απαντήσει δημόσια στο αναπάντεχο αυτό δημοσίευμα.

«Μίλησε ανοιχτά με τη Suri και της επιβεβαίωσε αυτό που όλοι γνωρίζουν - αλλά κανείς δεν είχε παραδεχτεί μέχρι τώρα - πολύ καιρό τώρα, ότι ο Tom Cruise δεν θα είναι ποτέ ο πραγματικός της πατέρας», αποκάλυψε πηγή του περιοδικού, τονίζοντας πως ήταν κάτι "που δεν μπορούσε πια να αποφύγει".

Η πηγή υπενθύμισε επίσης ότι ο Τοm δεν έχει δει τη Suri από το 2013 [φωτό κάτω], δεν της έχει τηλεφωνήσει, ούτε της έχει στείλει μηνύματα, γενικά δεν έχει προσπαθήσει να επικοινωνήσει με την κόρη του.

Σύμφωνα με την ίδια πητή, η Suri δεν ανταποκρίθηκε θετικά στην «συναισθηματική παραδοχή» της μητέρας της, ήταν «τσιτωμένη, συμπεριφέρθηκε άσχημα, προκλητικά και αντιμιλούσε».

Ωστόσο με τον σύντροφο της μητέρας της Jamie Foxx, ο οποίος είναι πρόθυμος να αναλάβει τον πατρικό ρόλο, ευτυχώς η Suri έχει κάποιον να «γεμίσει το κενό στη ζωή της».

«Δεν έχει νόημα αν ο Τοm είναι ο πραγματικός μπαμπάς της ή όχι και αυτό επειδή ο Jamie είναι περισσότερο από μια πατρική φιγούρα», προσθέτει η πηγή.

Εμείς σίγουρα δεν μπορούμε να ξέρουμε την αλήθεια αλλά οφείλουμε να υπογραμμίσουμε ότι το συγκεκριμένο περιοδικό μεταδίδει πολύ συχνά "ειδήσεις" που αγγίζουν τα όρια της επιστημονικής φαντασίας.

Κρατούμε ως γεγονός το ότι όντως πατέρας και κόρη έχουν να βρεθούν -τουλάχιστον σε δημόσια θέα- εδώ και 6 χρόνια (!) και αφήνουμε την υπόλοιπη ιδιωτική τους ζωή για εκείνους!

Πάντως, εμφανησιακά, η μικρή είναι ίδια η μητέρα της, χωρίς αμφιβολία..