Μυστικός γάμο στην Κρήτη για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο - Η πρώτη ανάρτηση της νύφης

30.04.2019
Μυστικός γάμο στην Κρήτη για Βάσω Λασκαράκη και Λευτέρη Σουλτάτο - Η πρώτη ανάρτηση της νύφης
Μας ξεγέλασε για τα καλά το ζευγάρι.

Η αναγγελία του γάμου τους δεν άφηνε περιθώριο αμφισβήτησης. Η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος επρόκειτο να παντρευτούν στην Κρήτη. Το καλοκαίρι είχε βγει και το λογικό συμπέρασμα.

Όμως όχι.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε χθες, Δευτέρα του Πάσχα, στην Κρήτη όπου είχαν πάει για να περάσουν τις Άγιες μέρες και το όλο θέμα έληξε με... συνοπτικές διαδικασίες.

Η νύφη επέλεξε να κάνει γνωστή την είδηση μέσα από ένα story που ανέβασε αργά το βράδυ στον λογαριασμό της στο Instagram.

"Η αγάπη του βούιζε πιο δυνατά από τους δαίμονές της", γράφει η Βάσω και το Just Married στο κάτω μέρος της ανάρτησης τα λέει όλα.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ekriti.gr, ο γάμος έγινε σε κλειστό οικογενειακό κύκλο με κουμπάρες τη Ρίτσα Παπακαλιάτη, και τη Λένια Παπακαλιάτη - σύζυγος του αδερφού του Χριστόφορου, ενώ η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο κτήμα της οικογένειας Παπακαλιάτη.

Να ζήσουν!

Για την ιστορία πάντως, φαίνετα πως ούτε οι κολλητές της νύφης, Αθηνά Οικονομάκου και Χριστίνα Κοντοβά παραβρέθηκαν στον γάμο. Η μεν πρώτη ήταν στη Σάντορίνη όπου "μετακόμισε" φέτος και η δεύτερη στη Μύκονο.