Δε φαντάζεσαι πού και πώς γιόρτασε η Lady Gaga τη Χρυσή Σφαίρα [photo]

09.01.2019
Δε φαντάζεσαι πού και πώς γιόρτασε η Lady Gaga τη Χρυσή Σφαίρα [photo]
Με τη... βοήθεια του αρραβωνιαστικού της, ο οποίος τα είχε οργανώσει όλα μέχρι την παραμικρή λεπτομέρεια.

Της Lady Gaga μπορεί να της αρέσουν τα πάρτι, αλλά μετά από τη μεγάλη βραδιά στις Χρυσές Σφαίρες μάλλον αυτό που είχε ανάγκη πιο πολύ από όλα, ήταν να πάει σπίτι της και να χουχουλιάσει κάτω από τα παπλώματα.

Διάβασε επίσης: Χρυσές Σφαίρες 2019: Οι 10 καλύτερες εμφανίσεις της βραδιάς [photos]

Αφού κέρδισε το βραβείο για το «Καλύτερο Πρωτότυπο Τραγούδι», με το «Shallow» που ακούγεται στην ταινία «A Star Ιs Born», ο αρραβωνιαστικός της και τραγουδιστής, Christian Carino, τράβηξε μια χαριτωμένη φωτογραφία όπου η Lady Gaga εμφανίζεται χαμογελαστή να κρύβει με το χέρι της τα μάτια της και να αγκαλιάζει τη νέα της Χρυσή Σφαίρα έχοντας δίπλα της ένα μπολ με δημητριακά (και το κουτί τους φυσικά-μάλλον για διαφημιστικούς λόγους) στο κρεβάτι. «What a rager» (τι κουρέλι!) σχολίασε κάτω από την ασπρόμαυρη φωτογραφία της Gaga στο instagram.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι η Gaga πέρασε σίγουρα μια τρομερή βραδιά! Εκτός από την επιτυχία της δεύτερης Χρυσής Σφαίρας της, μοιράστηκε επίσης μερικές όμορφες στιγμές με τους συνυποψήφιους της στο διαγωνισμό, Bradley Cooper και Rami Malek.

Για την ιστορία, η Gaga δεν περπάτησε στο κόκκινο χαλί μαζί με τον σύντροφό της. Στη φωτογραφία κάτω του βλέπουμε από παλιότερη επίσκεψή τους στο Λούβρο.