Khloe Kardashian: Το εξωφρενικό ποσό που πλήρωσε για την κούνια της μικρής True

23.05.2018
Khloe Kardashian: Το εξωφρενικό ποσό που πλήρωσε για την κούνια της μικρής True
Από την άλλη, αν δεν πληρώσει τόσα χρήματα μια Kardashian, τότε ποια θα πληρώσει;

Μετά από απιστίες, σκάνδαλα, πρωτοσέλιδα και… πολύ κλάμα για την Khloe Kardashian, το πρώτο της παιδί με τον «άτακτο» Tristan Thompson ήρθε στον κόσμο.

Η μικρή True συμπλήρωσε έναν μήνα από τη γέννησή της και ήδη έχει πάρει μια πρώτη γεύση από τη μέσα στη χλιδή ζωή της οικογενείας της μαμά της.

Για να ακριβολογούμε, μέσα από την κοιλιά της Khloe ακόμα είδε να της χαρίζουν δώρα αξίας 90.000 δολαρίων, αφού το baby shower που η μαμά της οργάνωσε λίγο πριν η μικρή έρθει στον κόσμο κόστισε το κάτι παραπάνω.

Πώς θα μπορούσε να μην περιλαμβάνει και μερικά πανάκριβα δώρα;

Η True διαθέτει πλέον το δικό της υπερπολυτελές δωμάτιο -σε baby pink απόχρωση, τι άλλο;- στο σπίτι του ζευγαριού, του οποίου μια γεύση πήραμε μέσα από τις φωτογραφίες που ανέβηκαν στα social media.

Συνοδευόμενη από μία Hermes παιδική κουβέρτα, τα βλέμματα κέρδισε η κούνια που η Khloe επέλεξε για τη μικρή της, της οποίας η τιμή σύμφωνα με τα διεθνή Μέσα ανέρχεται στα 4.500 δολάρια!

«Έχω ενθουσιαστεί με την κούνια της True! Είναι κοριτσίστικη και cool, όπως ακριβώς και η όλη ατμόσφαιρα του δωματίου. H Kim έχει ακριβώς την ίδια και εμπιστεύομαι τα προϊόντα που λατρεύει. Ήταν ο άγγελός μου όσο ήμουν έγκυος και με βοήθησε πολύ. Μοιάζουμε και πολύ ως μαμάδες και έχουμε γίνει κολλητές τελευταία», δήλωσε για τη μεγάλη της αδερφή και το νέο της απόκτημα, πίσω από το οποίο βρίσκεται η… δαιμόνια Kim Kardashian.

Παρά την εξωφρενική τιμή της, πάντως, οφείλουμε να ομολογήσουμε πως η κούνια αυτή είναι ιδιαιτέρως καλόγουστη!

| INSPIRATION | @khloekardashian just revealed baby True's nursery. So simple & sweet!

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MIA CASA LIVING (@miacasa.living) στις 22 Μάι, 2018 στις 10:34 μμ PDT