Μάσκα κοιλιάς για την εγκυμονούσα Kate Hudson [photos]

18.05.2018
Μάσκα κοιλιάς για την εγκυμονούσα Kate Hudson [photos]
Μανούλα για τρίτη φορά θα γίνει σε μερικούς μήνες η διάσημη ηθοποιός και, όπως φαίνεται, και σε αυτή τη φάση της ζωής της, φροντίζει το σώμα της όσο καλύτερα μπορεί.

Έγκυος για τρίτη φορά είναι η Kate Hudson, και όπως έχει αποκαλύψει πρόσφατα περιμένει ένα κοριτσάκι αυτή τη φορά. Ο μεγάλος της γιος, από τον γάμο της με τον τραγουδιστή των Black Crows Chris Robinson, Ryder είναι 14 ετών και ο δεύτερος, από τη σχέση της με τον τραγουδιστή των Muse Matt Bellamy, Bingham, είναι 6, ενώ το κοριτσάκι που περιμένει είναι καρπός του έρωτά της με τον νυν σύντροφό της, μουσικό και πάλι, Danny Fujikawa.

Στη φωτογραφία κάτω, η 39χρονη σταρ με τους γιους της, γιορτάζει την πρόσφατη γιορτή της μητέρας

My ❤️’s! Thank you for the best day today and everyday 😘 @mr.ryderrobinson #BingBong #MeAndMyBoys #LoveYouSo

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις

Πάντα σε φόρμα η Kate Hudson, φροντίζει πολύ το σώμα της τόσο με γυμναστική όσο με άλλες πρακτικές τις οποίες μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους. Αυτή τη φορά, κάνει μια μάσκα κοιλιάς, το απολαμβάνει και μοιράζεται εικόνες στο instastories της.

%PHOTO23%

Καμαρώνει -kai- για την κοιλιά της η Kate και τη φροντίζει ιδιαίτερα. Μόλις πριν από λίγες μέρες, είχε ποστάρει αυτή τη φωτογραφία κάνοντας ηλιοθεραπεία..

A different kind of beach bod brewing👙🤰#HeyGirl 💝#Sunday #CitrineOnSolarPlexusWatchOut 💥

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kate Hudson (@katehudson) στις