Kylie Jenner: Δε φαντάζεσαι πόσες νταντάδες προσέλαβε για τη μικρή Stormi

03.04.2018
Kylie Jenner: Δε φαντάζεσαι πόσες νταντάδες προσέλαβε για τη μικρή Stormi
Ότι η οικογένεια Kardashian – Jenner αρέσκεται να ζει μέσα στην υπερβολή το γνωρίζαμε.

Αυτό που δεν περιμέναμε, όμως, είναι το ότι η προσφάτως μανούλα Kylie Jenner θα… πελάγωνε με τη γέννηση του πρώτου της παιδιού σε τέτοιο βαθμό που θα γινόταν ξανά θέμα συζήτησης στα διεθνή Μέσα.

Αν και η Kylie είχε χάρη στις μεγαλύτερες αδερφές της, Kim και Kourtney Kardashian, έχει ζήσει την αγωνία του να μεγαλώνεις ένα παιδί, μόλις έφερε στον κόσμο τη μικρή Stormi πανικοβλήθηκε όσο κανείς δεν περίμενε.

Κάτι το νεαρό της ηλικίας της και κάτι το ξαφνικό του όλου πράγματος, η νεαρή Jenner δεν πέρασε και πολύ καλά κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης της, αφού ψυχολογικά είχε καταρρακωθεί κυρίως λόγω της τεράστιας αλλαγής στο κορμί της και της αύξησης του βάρους της.

Τα χειρότερα, βέβαια, ήρθαν αργότερα, όταν η Kylie κλήθηκε να μετατραπεί σε full time μανούλα!

Η ίδια, παρά τη βοήθεια που έχει από την οικογένειά της, μοιάζει να μη μπορεί να διαχειριστεί την όλη κατάσταση και να ανταποκριθεί στης απαιτήσεις του νεογέννητου, με αποτέλεσμα να προχωρήσει σε μία κίνηση που δεν θα μπορούσε να μη σχολιαστεί.

Τι έκανε;

Σύμφωνα με το «Life & Style», προσέλαβε όχι μία, ούτε δύο, ούτε τρεις αλλά… τέσσερις νταντάδες για τη μικρή της κόρη. Πρόκειται για ένα team babysitter, οι οποίες εργάζονται με βάρδιες προκειμένου η Kylie να μη μένει λεπτό μόνη της με το νεογέννητό της.

Τι κι αν η μητέρα και κάποια από τις αδερφές της είναι συνεχώς μαζί της; Η ίδια παραδέχεται ότι είναι πολύ ανασφαλής με το θέμα της μικρής της και παρά το γεγονός πως αρχικά έλεγε πως επιθυμεί να αναλάβει ολομόναχη τη φροντίδα της, τελικά δεν τα κατάφερε.

Για να είμαστε ειλικρινείς, βέβαια, τέσσερις νταντάδες είναι πολλές. Πάρα πολλές.

Αλλά αν δεν πληρώσει η Kylie, με τόσα εκατομμύρια περιουσία, τότε ποια;