Νικόλ Κίντμαν: Δες την στις Κάννες με το απόλυτα σικ φόρεμα [photos]

23.05.2017
Η διάσημη ηθοποιός εμφανίστηκε στην πρεμιέρα της ταινίας του Γιώργου Λάνθιμου που πρωταγωνιστεί με ένα υψηλής αισθητικής φόρεμα δια χειρός Calvin Klein που -δεν θα το κρύψουμε- το ζηλέψαμε!

Καιρό είχαμε να δούμε τη Νικόλ Κίντμαν σε μια τόσο κομψή και σικ εμφάνιση, σε ένα συνδυασμό εκλεπτυσμένου γούστου και κλασικής κομψότητας που όμως «κλείνει το μάτι» στη μόδα χωρίς να υποτάσσεται σε αυτήν.

Όμως έτσι ήταν η χτεσινή της εμφάνιση στην πρεμιέρα της νέας ταινίας «The Killing Of A Sacred Deer» του Γιώργου Λάνθιμου, και στο πλευρό του οποίου εμφανίστηκε στο photo call το πρωί της ίδιας ημέρας. Στην ταινία πρωταγωνιστεί μαζί με τον Κόλιν Φάρελ.

Η εμφάνισή της είχε την υπογραφή Calvin Klein by Appointment. Το φόρεμά της είχε σατέν μαύρο μπούστο και λευκή μεταξωτή φούστα μακριά ως τους αστραγάλους η οποία ήταν φτιαγμένη από περίπου 165 μέτρα μεταξωτό τούλι. Τα μαλλιά της έπεφταν απαλά στους ώμους ενώ τα διαμαντένια κοσμήματά της ήταν απέριττα. Τα παπούτσια της ήταν και αυτά Calvin Klein. Δες τις φωτογραφίες

Μαζί με τον σύζυγό της Κιθ Ούρμπαν σε τρυφερά στιγμιότυπα.