Survivor: Έστειλαν τους «Διάσημους» άπλυτους σε συναυλία του Στινγκ με Learjet! [vds]

17.05.2017
Αυτό που έκανε η παραγωγή του Survivor στο χθεσινό επεισόδιο ήταν το απόλυτο τρολάρισμα: Ως έπαθλο στους Διάσημους, που κέρδισαν τον αγώνα με τους Μαχητές, τους πήρε και τους πήγε άπλυτους, ρακένδυτους, αχτένιστους, σχεδόν ξυπόλητους σε συναυλία του Στινγκ!

Εφτασαν λοιπόν στο χώρο της συναυλίας με τις κόκκινες μπαντάνες, σαν τους φτωχούς συγγενείς, σαν να το έχουν σκάσει από… άσυλο. Μόλις τους είδαν βέβαια οι διοργανωτές τρελάθηκαν. Αλλού, σε κοσμικά εστιατόρια, δίνουν κοστούμι και γραβάτα στους πελάτες, για να τους επιτρέψουν την είσοδο, όμως εδώ περιορίστηκαν σε μία μπλούζα για τον καθένα για να μην φαίνεται το χάλι της πολύμηνης ταλαιπωρίας ή για να μην σκιαχτούν οι άλλοι που παρακολουθούσαν τη συναυλία.

Στην πραγματικότητα τους βάλανε στη ζούλα μέσα στη συναυλία. Ευτυχώς που δεν τους πήρε χαμπάρι ο Στινγκ (προφανώς δεν υπήρχε καμία παρασκηνιακή συνεννόηση), γιατί αλλιώς θα καταλάβαινε ο άνθρωπος ότι ήρθε το τέλος της καριέρας του – από την απελπισία που πάνε έτσι οι άνθρωποι στις συναυλίες του, θα σταματούσε να κάνει τουλάχιστον τα live.

Είχε προηγηθεί άλλη σουρεαλιστική σκηνή: στο χώρο που γινόταν η συναυλία, οι Διάσημοι πήγαν με Learjet! Ακόμα κι έτσι πάντως οι Διάσημοι ήταν ευτυχισμένοι και ένιωσαν να παίρνουν το αίμα τους πίσω από την απώλεια της διανυκτέρευσης στην υπερπολυτελή βίλα, που είχαν κερδίσει προ διημέρου οι Μαχητές.