Μπριζίτ Μακρόν: Δες την σε μια υπέρκομψη εμφάνιση με Louis Vuitton (photos)

16.05.2017
Η πρώτη κυρία της Γαλλίας υπήρξε μια ιδιαίτερα προσεγμένη και σικ παρουσία στο πλευρό του συζύγου της, Εμανουέλ Μακρόν αν και η αλήθεια είναι ότι θύμιζε πολύ Μελάνια Τραμπ.

Πρεμιέρα για τη Μπριζίτ Μακρόν ως πρώτη κυρία της Γαλλίας στάθηκε η ορκομωσία του συζύγου της Εμανουέλ Μακρόν, και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού εμφανίστηκε ιδιαίτερα κομψή φορώντας ένα γαλάζιο ταγέρ του οίκου Louis Vuitton.

Το ταγέρ ήταν πολύ μοντέρνο, σε μιλιτέρ στιλ και ήταν ειδικά σχεδιασμένο γι' αυτήν από τον επικεφαλή του οίκου, Nicolas Ghesquière ενώ το συνδύασε ιδανικά με τσάντα και ψηλοτάκουνες γόβες σε nude απόχρωση. Φυσικά δεν έλειψε και ο αντίλογος και κυρίως για δύο λόγους:

Ο πρώτος γιατί η φούστα ήταν αρκετά πιο κοντή από ότι προστάζει το πρωτόκολλο -που τη θέλει να τελειώνει στο γόνατο ή λίγο πιο κάτω- ενώ η Μπριζίτ φορά πάντα μίνι προκειμένου να τονίζει τα καλλίγραμμα πόδια της. Ο δεύτερος γιατί έμοιαζε αρκετά με την εμφάνιση της Μελάνια Τραμπ στην ορκωμοσία του συζύγου της Ντόναλντ Τραμπ που και αυτή εμφανίστηκε με ένα πολύ κομψό γαλάζιο σύνολο δια χειρός Ralph Lauren. Δες τις φωτογραφίες και βγάλε τα συμπεράσματά σου μόνη σου!