Survivor αποκάλυψη: Ποια συμπαίκτρια βλέπει ο Ορέστης Τσανγκ στα όνειρά του [vds]

28.04.2017
Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου The 2night Show ήταν ο Πάνος Αργιανίδης και προχώρησε σε αποκαλύψεις που δεν αφορούν μόνο τον εαυτό του.

Η ιστορία, την οποία «έπιασαν» χθες το βράδυ ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και ο Πάνος Αργιανίδης είχε την αρχή της αρκετό καιρό νωρίτερα, όταν κατά τη διάρκεια ενός από τα συμβούλια του νησιού ο Κωνσταντίνος Βασάλος είχε αποκαλύψει ότι ο Ορέστης Τσανγκ είδε στον ύπνο του μία συμπαίκτριά του και παρότι εκείνος επιβεβαίωσε το γεγονός, διαψεύδοντας τις αρχικές υποψίες των περισσοτέρων ότι πρόκειται για τη Λάουρα -ανοιχτά δεν το είπαν αλλά το υπονόησαν σαφέστατα- δεν αποκάλυψε ποτέ ποια κοπέλα είχε ονειρευθεί.

Ιδού και το συγκεκριμένο απόσπασμα...

Μαχήτρια, λοιπόν, ονειρεύτηκε ο Τσανγκ και το θέμα επανήλθε χθες ύστερα από επίμονες ερωτήσεις του Γρηγόρη, που αν δεν έπαιρνε απάντηση θα έσκαζε...

«Είναι στιγμές που ο Ορέστης κοιμάται δίπλα μου, ξυπνάει μες στον ύπνο του, ονειρεύεται μια συμπαίκτριά του, να μην πω γιατί θα γίνει χαμός..» είπε ο Πάνος και ο Γρηγόρης δεν άντεξε. «Αν δεν μπορείς να πεις το όνομα, περιέγραψέ τη», του είπε κάποια στιγμή εκείνος.

«Είναι μια ολόιδια που υπάρχει τώρα εδώ στην Ελλάδα», απάντησε ο Πάνος... «Έχει και αδελφή;», θέλησε και διευκρίνηση, άγνωστο γιατί, ο Αρναούτογλου... Έλα μου ντε!!!! Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;;; Μήπως τελικά η εμμονή που έχει όταν είναι να ψηφίσει εξηγείται διαφορετικά;;;

Θα έρθει η στιγμή που θα απαντηθεί και αυτό το ερώτημα. Σίγουρα...