Τομ Χάρντι: Κυνήγησε και έπιασε κλέφτη σε μια αληθινή καταδίωξη

26.04.2017
Ο διάσημος ηθοποιός έδειξε πρωτοφανές θάρρος και δεν δίστασε να κυνηγήσει δυο κλέφτες μηχανής στο Λονδίνο και μάλιστα να... συλλάβει τον έναν! Και όχι, η καταδίωξη δεν ήταν για κάποια ταινία!

Ο Τομ Χάρντι εμπνευσμένος μάλλον από την ταινία Mad Max και τις άλλες ταινίες δράσης που πρωταγωνιστεί καταδίωξε δύο έφηβους που είχαν κλέψει μια μηχανή στο Ρίτσμοντ, στο νοτιοδυτικό Λονδίνο την Κυριακή.

Όπως αναφέρει το BBC οι δυο κλέφτες έτρεξαν να φύγουν με τη μηχανή ωστόσο έπεσαν πάνω σε ένα αυτοκίνητο με αποτέλεσμα να το βάλουν στα πόδια.

A post shared by Tom Hardy (@thomashardy_) on

Τότε ο 39χρονος ηθοποιός σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες τους κυνήγησε και κατάφερε να συλλάβει τον έναν από αυτούς ενώ ο άλλος συνελήφθη από έναν αστυνομικό. «Σίγουρα δεν θέλεις να μπλέξεις με τον Τομ Χάρντι» είπε ένας μάρτυρας. «Νομίζω ότι ζήτησε ακόμα και την ταυτότητα του νεαρού πριν τον πάρουν οι αστυνομικοί. Εάν ο κλέφτης έκανε τη βλακεία να προσπαθήσει να αντισταθεί είμαι σίγουρος ότι ο Τομ θα του έδινε καμιά κρυφή». Όσον αφορά το αν ήταν πράγματι ο ίδιος ο διάσημος ηθοποιός ή κάποιος που απλώς του έμοιαζε, μια γυναίκα δήλωσε: «Είμαι μεγάλη θαυμάστρια του Τομ Χάρντι και δεν υπάρχει περίπτωση να κάνω λάθος. Ήταν τόσο τρελός όσο είναι και στην οθόνη!»

👊💪🎥

A post shared by Tom Hardy (@thomashardy_) on