Ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη μιλάει για Μπόμπα & Μαυρίδη

25.04.2017
Στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα πω» μίλησε σήμερα το πρωί ο πατέρας του Σάκη Τανιμανίδη. Ο ίδιος μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το γιο του, μας αποκάλυψε πόσες ώρες δουλεύει στον Άγιο Δομίνικο και αναφέρθηκε τόσο στη σχέση του με την Χριστίνα Μπόμπα, όσο και την παρεξήγηση με το Γιώργο Μαυρίδη.

«Είμαι λίγο αιρετικός εγώ. Τι σημαίνει μεγάλη επιτυχία; Είναι ένα τηλεοπτικό προϊόν με μεγάλη θεαματικότητα, ο Σάκης κάνει ένα εξειδικευμένο πράγμα, επιτυχίες κάνουν άλλα παιδιά, που φεύγουν από τη χώρα και διαπρέπουν. Δεν επικοινωνώ κάθε μέρα με το Σάκη, η μητέρα του όμως το κάνει, και ο ίδιος επικοινωνεί με αυτή. Επειδή είχε έρθει προ δεκαημέρου στην Αθήνα, και είχα τη χαρά να τον δω, ενημερώθηκε για την απήχηση του προϊόντος, και την κατανοεί. Τον αγχώνει η ευθύνη, του πώς θα ανταποκριθεί όσο το δυνατόν σωστότερα απέναντι στον κόσμο. Δεν θέλω τα παιδιά που τον βλέπουν να μείνουν στο αν είναι ωραίος, με ωραία μπράτσα. Έχει σπουδές, αρχές και αξία.Ο Θανάσης δουλεύει 18 ώρες τη μέρα! Στον Άγιο Δομίνικο εργάζεται πολύ!» είπε ο πατέρας του.

Αναφορικά με τη σχέση του με τη Χριστίνα Μπόμπα, ο πατέρας του παρουσιαστή είπε:

«Eίναι συναισθηματικό παιδί ο Σάκης. Η κοπέλα του είναι ένα λαμπρό κορίτσι, με σπουδές, αρχές και αγωγή. Τη γνώρισα, και ο Θανάσης είναι πολύ τυχερός που γνώρισε αυτό το κορίτσι. Εγώ του είπα να μην τη στεναχωρήσει, να δείχνει αγάπη, σεβασμό, κατανόηση και τρυφερότητα».

Για τον Γιώργο Μαυρίδη ανέφερε:

«Ο Θανάσης δουλεύει από 17 χρονών. Τον έχω γνωρίσει τον Γιώργο, ο οποίος είναι ένας πολύ μεγάλος καλλιτέχνης και ζωγράφος. Ο Σάκης τον είχε προσλάβει ως εργαζόμενο στην εταιρεία του. Αυτό όμως δεν αλλάζει ότι έχει αυτό το ταλέντο, είναι το εντελώς αντίθετο του Θανάση, αλάνι, έδεσε πολύ ωραία η εκπομπή, και όταν ο Θανάσης είπε ότι ολοκληρώθηκε ο κύκλος, ο Γιώργος θέλησε να κάνει τις δηλώσεις για τον Θανάση. Μπορώ να κρίνω, αλλά αυτό δεν αλλάζει την αγάπη μου για το Γιωργάκη. Εγώ τον καταλαβαίνω, κάτω από τις συνθήκες που μεγάλωσε, τον θεωρώ άξιο κάθε επαίνου, εγώ την είδα την εκπομπή, νομίζω μιμείται λίγο, αλλά αυτό θέλει να κάνει, και μπράβο στο παιδί, και στη σπουδαία μάνα του, που τον μεγάλωσε έτσι!Όλο το άλλο είναι φτηνό κουτσομπολιό!» είπε χαρακτηριστικά ο πατέρας του δημοφιλούς παρουσιαστή.