Μπεν Άφλεκ & Τζένιφερ Γκάρνερ: Το διαζύγιο είναι οριστικό

24.04.2017
Όπως δείχνουν και όλα τα τελευταία δεδομένα το αγαπημένο ζευγάρι της show business τελικά έδωσε τέλος στο γάμο του και αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους.

Δυστυχώς δεν είχε happy end ο γάμος του Μπεν Άφλεκ και της Τζένιφερ Γκάρνερ αφού το ζευγάρι για πρώτη φορά από το Ιούνιο του 2015 που ανακοίνωσε το χωρισμό του, υπέβαλε τα χαρτιά του διαζυγίου. Και οι δυο ζητούν κοινή κηδεμονία για τα τρία παιδιά τους την 11χρονη Βάιολετ, την 8χρονη Σεραφίνα και τον 5χρονο Σάμιουελ.

Σύμφωνα με φιλικά προσκείμενες πηγές η Γκάρνερ ήταν αυτή που επέμεινε εξαιτίας του προβλήματος με το αλκοόλ που είχε ο Άφλεκ, κάτι που το είχε ανακοινώσει και ο ίδιος δημόσια πριν λίγο καιρό. Παρά το διαζύγιο ωστόσο, το ζευγάρι εξακολουθεί να μένει μαζί και να ασκεί από κοινού τις γονεϊκές υποχρεώσεις του. Σύμφωνα με πηγές που αναφέρει το αμερικανικό People: «Ο Μπεν μένει στο οίκημα του ξενώνα ενώ η Τζένιφερ και τα παιδιά στο σπίτι. Τώρα προσπαθούν να δουν τι θα κάνουν στο μέλλον και με ποιο τρόπο θα ζήσουν. Μέχρι στιγμής έχουν συμφωνήσει ότι τα παιδιά θα μείνουν στο οικογενειακό σπίτι ώστε να μην αλλάξουν περιβάλλον. Και οι δυο τους επικεντρώνουν την προσοχή τους στο να γίνουν όλα όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα για τα παιδιά. Το μόνο τους ενδιαφέρον είναι να κάνουν το καλύτερο δυνατό γι' αυτά».