Στάθης Ψάλτης: Δίνει μάχη για τη ζωή του. Η αλήθεια για την υγεία του

27.03.2017
Στο νοσοκομείο παραμένει νοσηλευόμενος ο δημοφιλής ηθοποιός δίνοντας μάχη για τη ζωή του. Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας Espresso, o ίδιος παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση με τους θεράποντες ιατρούς να κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα της υγείας του.

Και μπορεί μέχρι σήμερα φίλοι και γνωστοί να τηρούσαν στάση αναμονής, ο αδελφικός του όμως φίλος Βασίλης Καμίτσης αποκαλύπτει τι πραγματικά συμβαίνει με την υγεία του Στάθη Ψάλτη. Όπως είπε ο ίδιος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, έχει ένα πρόβλημα με το εγκεφαλικό που είχε περάσει κάποτε κι ένα πρόβλημα με την καρδιά, κολπική μαρμαρυγή.

Η κατάσταση βέβαια δείχνει να είναι σοβαρή με πηγή του οικογενειακού του περιβάλλοντος να αναφέρει στην εφημερίδα Espresso:

«Ο Στάθης δίνει μεγάλη μάχη κι ευχόμαστε να βγει νικητής. Βρίσκεται σε χέρια καλών γιατρών και σε δωάτιο πρώτης θέσης. Στο πλευρό του είναι νύχα μέρα η δεύτερη σύζυγός του Χριστίνα, αλλά και η πρώτη σύζυγος Κάτια με την κόρη τους Μαίρη, καθώς και ο αδελφός του, ο επίσης ηθοποιός Γιάννης Ρώτας.»