«Όταν είδα το Survivor με τον Τανιμανίδη τότε εκτίμησα την αξία του Αρναούτογλου ως παρουσιαστή»

24.03.2017
Το ριάλιτι του ΣΚΑΪ έχει την τιμητική του τους τελευταίους δυο μήνες και είτε με τον έναν είτε με τον άλλον τρόπο, όλο και κάτι έχουν όλοι να πουν σχετικά. Τον παρουσιαστή του, όμως, ποιος διάσημος Έλληνας τον έθαψε;

Η αλήθεια είναι ότι ο θεσσαλονιKιός παρουσιαστής δεν ξεκίνησε με θετικά σχόλια το πρότζεκτ όμως στην πορεία βελτιώθηκε πολύ και γενικά αρέσει. Προφανώς όχι σε όλους.

«Όταν είδα το Survivor με τον Τανιμανίδη τότε εκτίμησα την αξία του Αρναούτογλου ως παρουσιαστή, ο Γρηγόρης είναι ταλαντούχος, όταν είναι καλά ψυχολογικά “κεντάει”… Βλέπω τον κατά τα άλλα συμπαθητικό Τανιμανίδη να παρουσιάζει “Survivor” και είναι σαν να ακούω τη φωνή ενός βοσκού. Περιμένω τα πρόβατα…»!

Τάδε έφη ο σαρρωτικός Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος μίλησε με ένα από τα πολύ καυστικά του σχόλια στο περιοδικό You και τη Τζώρτζια Συρίχα για την απόδοσή του Σάκη Τανιμανίδη στην παρουσίαση του Survivor.

Θυμίζουμε ότι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου ήταν ο παρουσιαστής του πρώτου Survivor που προβλήθηκε από την ελληνική τηλεόραση το 2003