Κέιτι Πέρι: «Έχω προχωρήσει πολύ περισσότερο από το να φιλήσω ένα κορίτσι»

20.03.2017
Η διάσημη τραγουδίστρια που έγινε γνωστή όταν το 2008 τραγούδησε το τραγούδι «I kissed a girl» (Φίλησα ένα κορίτσι) εξομολογείται ότι όχι απλώς το έχει κάνει, αλλά δεν σταμάτησε μόνο σε αυτό.

Η Κέιτι Πέρι εμφανίστηκε στο δείπνο της οργάνωσης Human Rights Campaign (Καμπάνια για τα ανθρώπινα δικαιώματα) στο Λος Άντζελες όπου παρέλαβε το βραβείο National Equality Award για την συμπαράστασή της στην γκέι κοινότητα. Στον ευχαριστήριο λόγο της πέρασε και σε πιο προσωπικές εξομολογήσεις.

«Η αλήθεια να λέγεται, έκανα περισσότερα από αυτό» είπε η 32χρονη τραγουδίστρια αναφερόμενη στο πρώτο της χιτ «I kissed a girl, and I liked it» (Φίλησα ένα κορίτσι, και μου άρεσε). «Αλλά πώς συμβιβάζεται αυτό με το κορίτσι που ήμουν και που τραγουδούσε στην εκκλησία και ανατράφηκε σε θρησκευτικές οργανώσεις νέων; Αυτό που γνώριζα ήταν πώς ήμουν περίεργη και ότι ακόμη και τότε γνώριζα πώς η σεξουαλικότητα δεν μπορούσε να είναι μόνο άσπρο-μαύρο. Αλλά όταν βγήκε το τραγούδι το 2008, ήξερα ότι ξεκίναγα ένα διάλογο, και ότι πολύς κόσμος ήταν αρκετά περίεργος ώστε να τραγουδήσει μαζί μου. Όμως ανακάλυψα το ταλέντο μου, και αυτό με οδήγησε σε ανθρώπους έξω από τη “φούσκα” που ζούσα και τότε η “φούσκα” μου έσκασε. Αυτοί οι άνθρωποι δεν ήταν αυτό που με είχαν μάθει να φοβάμαι. Δεν μπορώ να στέκομαι σιωπηλά πια. Πρέπει να εναντιωθώ σε ότι πιστεύω ότι είναι αληθινό, και αυτό είναι η ισότητα και η δικαιοσύνη για όλους».