Διαζύγιο- βόμβα για Τζίνα Αλιμόνου και Παύλο Βαρδινογιάννη

20.03.2017
Άλλο ένα διαζύγιο- βόμβα έρχεται να προστεθεί σε όσα έχουμε ακούσει τους τελευταίους μήνες και αυτή τη φορά πρόκειται για τους Τζίνα Αλιμόνου και Παύλο Βαρδινογιάννη, οι οποίοι φέρονται σύμφωνα με το youweekly.gr, να χωρίζουν.

Επίσημη ανακοίνωση που να επιβεβαιώνει το διαζύγιο δεν υπάρχει, όμως, το youweekly αναφέρει πως το προβλήματα ξεκίνησαν δύο χρόνια πριν όταν το ζευγάρι μετακόμισε στην Αμερική.

Το περασμένο καλοκαίρι, όμως, επέστρεψαν μόνιμα στην Αθήνα και από τότε οργίασαν οι φήμες ότι το ζευγάρι αντιμετωπίζει προβλήματα.

Σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο, αμέσως μετά την επιστροφή, η Αλιμόνου συναντήθηκε με δικηγόρους για να δει πως μπορεί να χειριστεί διακριτικά την όλη κατάσταση, αλλά αυτές οι συναντήσεις δεν έμειναν για πολύ κρυφές κι έτσι ήρθε η οριστική ρήξη.

Μάλιστα, ο επιχειρηματίας έχει καταθέσει ασφαλιστικά μέτρα εναντίον της συζύγου του ζητώντας να μετακομίσουν τα παιδιά μαζί του στην Αμερική, ενώ η ηθοποιός ανέφερε στο δικαστήριο:

«Θέλει τα παιδιά μαζί του στην Αμερική. Κοιτάξτε, πριν κάποια χρόνια είχαμε μετακομίσει δοκιμαστικά στην Αμερική. Συγκεκριμένα στο Κονέκτικατ. Τον Ιούλιο επιστρέψαμε στην Ελλάδα. Εγώ έπρεπε έτσι κι αλλιώς, αφού εκεί ήμουν σαν τουρίστας. Με την επιστροφή μας μείναμε 1,5 μήνα προσωρινά σε ξενοδοχείο της οικογένειας και μετακομίσαμε τελικά στο σπίτι στην Εκάλη. Δήλωσα στο σύζυγό μου ότι θα ήταν ωφέλιμο για τα παιδιά να μείνουμε στην Ελλάδα φέτος και πως σε κάθε περίπτωση εγώ έπρεπε και ήθελα να μείνω κοντά στους γονείς μου. Του πρότεινα να το συζητήσουμε ξανά του χρόνου. Εκείνος δεν το δέχεται και γι’ αυτό το λόγο έχουμε φτάσει εδώ. Εγώ προτίθεμαι, αν υπάρχει καλό κλίμα, να πηγαίνουμε με τα παιδιά όλες τις γιορτές. Χριστούγεννα, Πάσχα και καλοκαίρι. Μέχρι στιγμής όμως δεν υπάρχει καλό κλίμα. Στα δύο χρόνια που βρισκόμασταν εκεί, δούλευε στις πέντε το πρωί γιατί έπρεπε να είναι σε επαφή με Ελλάδα. Δυο χρόνια μετά κάνει απλά κάποιες συζητήσεις. Δεν έχει επαγγελματική υποχρέωση εκεί. Εγώ δεν είμαι σε θέση να εξασφαλίσω κατοικία στα παιδιά μου».