Νικόλ Κιντμαν: Ακόμη μία πλαστική για τη σταρ [photos πριν & μετά]

13.03.2017
Η διάσημη ηθοποιός σε πρόσφατη εμφάνισή της παραξένεψε τους πάντες με την εμφάνισή της αφού φαίνεται να είναι ιδιαίτερα «πειραγμένη» στο πρόσωπο ενώ το τελικό αποτέλεσμα δεν είναι και το καλύτερο.

Μας έχει συνηθίσει η Νικόλ Κιντμαν σε μικροδιορθώσεις προκειμένου να δείχνει νεότερη. Αν και το αρνείται, ωστόσο το παγωμένο βλέμμα της και το ανέκφραστο πρόσωπό της δείχνουν συστηματική χρήση Botox ενώ οι ειδικοί εικάζουν ότι έχει κάνει ήδη lifting ή χρησιμοποιεί τη μέθοδο των νημάτων για να κρύψει τα σημάδια της χαλάρωσης.

Ωστόσο η τελευταία της εμφάνιση στην απονομή βραβείων Golden Camera Awards στη Γερμανία που έγινε λίγο καιρό αργότερα από την Τελετή των Βραβείων Όσκαρ μαρτυρά επιπλέον επεμβάσεις, αφού η εμφάνιση της 49χρονης σταρ είναι ιδιαίτερα αλλαγμένη. Μιλώντας στην εφημερίδα Daily Mail Australia ο πλαστικός χειρουργός Δρ Τζέρεμι Χαντ εικάζει ότι η αλλαγή της εμφάνισής της οφείλεται σε ενέσιμα fillers, τα οποία της έχουν δώσει την ελαφρώς πρησμένη όψη της. «Υπάρχει πολύ περισσότερος όγκος στα ζυγωματικά, ένα “φούσκωμα” που θα μπορούσε να δικαιολογηθεί αν είχε παχύνει, ωστόσο επειδή μεσολαβεί πολύ λίγος χρόνος από την προηγούμενη της εμφάνιση υποθέτω ότι οφείλεται σε fillers κολλαγόνου ή υαλουρονικού οξέως» είπε ο γιατρός. Δες τις φωτογραφίες και βγάλε η ίδια τα συμπεράσματά σου.