Τζορτζ Μάικλ: Εντός ημερών η κηδεία του -Πότε θα ανοίξει η διαθήκη

13.03.2017
Αν και έχουν περάσει ήδη τρεις μήνες από την ημέρα που πέθανε ο διάσημος τραγουδιστής, ωστόσο μόλις πριν από μερικές μέρες βγήκε το πόρισμα για τα αίτια του θανάτου του και δόθηκε από τις αρχές η άδεια να γίνει η κηδεία.

Ανήμερα των Χριστουγέννων βρέθηκε νεκρός στο κρεβάτι του ο Τζορτζ Μάικλ, ωστόσο μέχρι και πριν από μερικές μέρες η αστυνομία ερευνούσε τα αίτια θανάτου του, γι' αυτό και δεν έδινε άδεια να γίνει η κηδεία. Τα αποτελέσματα των εξετάσεων τελικά βγήκαν και έδειξαν ότι ο 54χρονος σταρ πέθανε από φυσικά αίτια και έτσι η συντετριμμένη οικογένεια μπορεί να πάρει το πτώμα του και να κανονίσει τις τελευταίες λεπτομέρειες της κηδείας του.

Πηγές αναφέρουν ότι η οικογένεια σκέφτεται η κηδεία να γίνει στις 26 Μαρτίου, Ημέρα της Μητέρας για τους Βρετανούς. Όπως όλα δείχνουν ο τελευταίος τόπος κατοικίας του θα είναι δίπλα στον τάφο της μητέρας του Λέσλι Άνγκολντ, η οποία πέθανε το 1997 από καρκίνο σε ηλικία 60 ετών και με την οποία ο τραγουδιστής ήταν ιδιαίτερα συνδεδεμένος. «Η Λέσλι ήταν όλος ο κόσμος του Τζορτζ» αναφέρουν οι πηγές «και έτσι ταιριάζει ότι θα μπορούν τώρα να είναι μαζί. Για τον Τζορτζ ήταν πάντα σημαντική η Ημέρα της Μητέρας, την αγαπούσε πάρα πολύ και περνούσε πολύ χρόνο μιλώντας της. Το κοιμητήριο είχε μια ιδιαίτερη θέση στην καρδιά του». Τις λεπτομέρειες της κηδείας τις κανονίζει η αδερφή του Μέλανι, που θέλει να είναι πολύ προσεγμένη και συναισθηματική. Επίσης η Τζέρι Χόρνερ, η πρώην τραγουδίστρια των Spice Girls και μία από τις πιο στενές του φίλες, λέγεται ότι θα απαγγείλει μερικά λόγια.

Όσον αφορά τη διαθήκη του, χωρίς να έχουν γίνει ακόμα όλες οι λεπτομέρειες γνωστές, φημολογείται ότι ο τραγουδιστής άφησε το αξίας 10 εκατομμυρίων λιρών σπίτι του στο βόρειο Λονδίνο στην αγαπημένη του αδερφή Μέλανι με την οποία ήταν πάντα ιδιαίτερα συνδεδεμένος και η οποία μένει ήδη εκεί. «Ο Τζορτζ ήταν πολύ κοντά στην οικογένειά του, ωστόσο με τη Μέλανι (55 ετών) είχε πάντα έναν ιδιαίτερο δεσμό, γιατί ήταν πάντα κοντά του τις ημέρες της δόξας του. Πάντα της άρεσε το σπίτι αυτό και είχαν περάσει πολύ όμορφες στιγμές μαζί εκεί. Τώρα μένει εκεί προκειμένου να κανονίσει τα της κηδείας του». Η μεγαλύτερη αδερφή τους Γιόντα (57 ετών) αναμένεται επίσης να κληρονομήσει ένα μεγάλο μέρος της 105 εκατομμυρίων λιρών περιουσίας του.

Όσον αφορά τον τελευταίο σύντροφό του, τον Fadi Fawa από ότι φαίνεται η οικογένεια δεν πρόκειται να τον καλέσει στην κηδεία, αφού τον κατηγορούν ότι αν και ήταν ο τελευταίος που είδε ζωντανό τον Τζορτζ Μάικλ, ωστόσο ποτέ δεν ήρθε σε επαφή μαζί τους.