«Βόμβα» στη showbiz: Κάτι τρέχει μεταξύ Κόκκαλη και Ματσούκα;

19.02.2017
Έντονη παρουσία η Δήμητρα Ματσούκα είναι μια γυναίκα αναπάντεχη όσο και λαμπερή. Ιδίως τελευταία, μοιάζει να έχει βρει τον άνθρωπο του οποίου η παρουσία την κάνει να ανθίζει.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News, η ηθοποιός έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο ισχυρού επιχειρηματία. Όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα, μετά από πολλές πηγές επιβεβαιώθηκε ότι η Δήμητρα Ματσούκα και ο Πέτρος Κόκκαλης έχουν έρθει πολύ κοντά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real News, ο επιχειρηματίας έχει βρεθεί πάνω από τρεις φορές στο θέατρο "Pantheon" όπου η λαμπερή Δήμητρα εντυπωσιάζει στη δυνατή υπερπαραγωγή "Πυγμαλίων - Ωραία μου κυρία", την οποία σκηνοθετεί ο Αλέξανδρος Ρήγας.

Ωστόσο διακριτικά καθόταν σε πλαϊνή λόζα, σε θέσεις όπου δύσκολα θα γινόταν αντιληπτός. Ήταν δε παρών και στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης, που έγινε στις αρχές Δεκεμβρίου, αλλά και πάλι έμεινε μακριά από κάμερες και φλας.

Οι δύο τους δεν δίνουν τροφή στις κάμερες, όμως ο κύκλος τους θεωρεί ότι είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα, λέγεται πως πρόσφατα πήγαν εκδρομή στα Τρίκαλα Κορινθίας. Νέος έρωτας ανατέλλει;