Η Μίνα Αρναούτη απαντά στην οικογένεια Παντελίδη: «Εγώ η κακιά που...»

09.02.2017
Για μία ακόμα φορά η Μίνα Αρναούτη θέλησε να απαντήσει μέσα από το προφίλ της στο Facebook για όλα όσα την κατηγορούν γύρω από το τροχαίο που έχασε τη ζωή του ο Παντελής Παντελίδης.

Αφορμή τώρα ήταν η εκπομπή Αυτοψία όπου μίλησε ο δικηγόρος της οικογένειας του τραγουδιστή και η νεαρή κοπέλα έγραψε χωρίς βέβαια να λέει ονόματα:

«Εγώ η κακιά που μιλάω και δεν σέβομαι τίποτα, ήθελα να ρωτήσω κάτι που κανένας δημοσιογράφος δεν τολμάει να ρωτήσει: όταν λένε ότι η τροχαία δεν πήγε στο σπίτι-λέσχη να ζητήσει το υλικό από τις κάμερες, είναι κάτι που συνηθίζεται στα τροχαία. Δηλαδή, αν τρακάρει κάποιος στην παραλιακή μετά πάει η τροχαία στα μπουζούκια που διασκέδαζε και ρωτάει με ποιους έκανε παρέα και αν τον είδαν να είναι στεναχωρημένος και ποιος είπε ότι θα οδηγήσει και ζητάνε το υλικό από τις κάμερες;».

Και συνέχισε:

«Δεν υπάρχει κατάθεση άκουσα ότι ήταν οδηγός; Αυτή που έβγαλε το Έθνος τι ήταν; Ή εγώ έχω άλλη δικογραφία ή εσάς σας λείπουν κάποια χαρτιά από μέσα! Προσφέρομαι να την διαβάσουμε μαζί, αργά και καθαρά (ωχ, πάλι ειρωνεία)».