O Τομ Χίντλστον λύνει τη σιωπή του: Γι' αυτό χωρίσαμε με την Τέιλορ Σουίφτ

08.02.2017
Τα ταμπλόιντ γέμισαν το προηγούμενο καλοκαίρι με το ζευγάρι σε τρυφερές δημόσιες περιπτύξεις και με τους δυο τους να φαίνονται πιο ερωτευμένοι από ποτέ. Δυστυχώς χώρισαν το ίδιο ξαφνικά όπως ερωτεύτηκαν αφήνοντας πολλά αναπάντητα ερωτηματικά.

Όταν οι πρώτες φωτογραφίες του Τομ Χίντλστον με την Τέιλορ Σουίφτ κυκλοφόρησαν πέρυσι το καλοκαίρι όλοι άρχισαν να μιλούν για ένα καλά στημένο διαφημιστικό κόλπο προκειμένου να προωθήσουν την καριέρα τους.

Αυτός ότι εποφθαλμιούσε το ρόλο του Τζέιμς Μποντ -πολλοί μάλιστα έλεγαν ότι ήταν σίγουρα δικός του- αυτή ότι προσπαθούσε να κρατηθεί στα φώτα της δημοσιότητας, ίσως μάλιστα ότι έψαχνε έμπνευση για τα νέα τραγούδια της. Είναι γνωστό άλλωστε ότι η Τέιλορ γράφει τους στίχους των τραγουδιών της εμπνεόμενη από την προσωπική της ζωή.

Χώρισαν τον Σεπτέμβριο όταν ανακοινώθηκε ότι ο Ντάνιελ Κρέιγκ θα συνεχίσει να είναι ο πράκτορας 007 τροφοδοτώντας έτσι ακόμη περισσότερα τα κουτσομπολίστικα δημοσιεύματα.

Σήμερα ο Τομ Χίντλστον σε συνέντευξή του στο περιοδικό GQ δίνει απάντηση σε όλα όσα θα θέλαμε να μάθουμε.

« Φυσικά και ήμασταν μαζί. Η Τέιλορ είναι μια εξαιρετική γυναίκα» είπε. «Είναι γενναιόδωρη, ευγενική και αξιαγάπητη και μαζί περάσαμε υπέροχα». Υποστηρίζει ότι και οι δυο τους αναζητούσαν μια αληθινή, μια κανονική σχέση: «Έτσι αποφασίσαμε να βγούμε έξω για φαγητό, να ταξιδέψουμε... Είναι πραγματικά απίστευτη! Αλλά η σχέση μας ήταν κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια σχέση θέλει δουλειά. Και δεν έφταιγε μόνο η δημοσιότητα. Ήταν όλο το πακέτο».

Εξηγεί επίσης τι πραγματικά συνέβη στο πάρτι στο σπίτι της τραγουδίστριας στις 4 Ιουλίου: «Όλα αυτά που ειπώθηκαν, στηρίχτηκαν στις φωτογραφίες που βγάλαμε χωρίς τη συγκατάθεση ή την άδεια όλων. Και το χειρότερο είναι πώς αυτό όλο, ήταν απλώς ένα αστείο μεταξύ φίλων. Και εγώ εξεπλάγην που πήρε τόση δημοσιότητα. Κανείς δεν διηγήθηκε ακριβώς την ιστορία. Και εγώ προσπαθώ ακόμα να βρω έναν τρόπο ώστε να λειτουργώ έχοντας προσωπική ζωή και προστατεύοντάς την από τη δημοσιότητα αλλά και χωρίς να την κρύβω».