Sex, drugs & rock 'n' roll: 12 ερωτικές υποθέσεις που έγραψαν ιστορία [photos]

17.12.2016
Συνήθως ευθύνονται τα ναρκωτικά και το αλκοόλ! Αυτές οι δώδεκα περιπτώσεις μουσικών μπορεί να φαντάζουν... τραβηγμένες και ίσως να αποτελούν αστικούς μύθους και όχι πραγματικά γεγονότα, όμως είναι καταγεγραμμένες στη λίστα των ερωτικών σκανδάλων που σόκαραν τη διεθνή μουσική σκηνή.

Ανάμεσά τους ο θάνατος του τραγουδιστή των INXS, Μάικλ Χάτσενς, το 1997. Ο τραγουδιστής πέθανε το Νοέμβριο του 1997 κάτω από περίεργες συνθήκες. Η τότε κοπέλα του κατέθεσε πως ο Μάικλ έφυγε από τη ζωή κατά την διεξαγωγή ενός σεξουαλικού παιχνιδιού ασφυξιοφιλίας. Έδεσε μια ζώνη στο πόμολο, και με την άλλη της άκρη το λαιμό του. Σεξουαλικό ατύχημα ή όχι, δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Άλλη μια περίπτωση που λίγο γνωρίζαμε είναι αυτή της κοκκινομάλλας τραγουδίστριας της μπάντας Go-Go’s, Μπελίντα Καρλάιλ που υπό την επήρεια ναρκωτικών έγδυσαν έναν αρσενικό θαυμαστή της μπάντας και διασκέδασαν μαζί του με έναν ακραίο σεξουαλικό τρόπο. Τότε δημιούργησαν τον μύθο τους! Την μπάντα είχε σ΄τησει ο θρυλικός μάνατζερ των Sex Pistols, μάλκομ Μακλάρεν.