Νατάσα Τσακαρισιάνου: Δες πως είναι σήμερα η Σούλα από τους Αυθαίρετους του Mega [photo]

07.12.2016
Τη γνωρίσαμε και την αγαπήσαμε μέσα από τα πρώτα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης στις αρχές των '90s, στη συνέχεια ακολούθησαν μόνο επιλεκτικές συμμετοχές σε σίριαλ, ενώ εδώ και χρόνια απέχει από την τηλεόραση.

Ο λόγος για τη Νατάσα Τσακαρισιάνου που έπαιζε τη Σούλα στους Αυθαίρετους του Mega και 27 χρόνια μετά η ηθοποιός μίλησε στην εφημερίδα Espresso για τη συμμετοχή της στο κλασικό σίριαλ που γνώρισε τεράστια επιτυχία και προβλήθηκε αρκετές φορές σε επανάληψη στα χρόνια που ακολούθησαν:

«Ήταν μια καταπληκτική σειρά και στον Νίκο χρωστάω πολλά γιατί ο ρόλος της Σούλας με καθιέρωσε. Η παραγωγή πρόβαλλε τις καθημερινές σχέσεις των γειτόνων, όμως έχει την πιο κακή μοίρα, γιατί στις επαναλήψεις δεν τη βάζουν συχνά. Ακόμα και σήμερα ο κόσμος με σταματάει -μικροί και μεγάλοι- και μου μιλά για την ηρωίδα μου, αλλά και το σίριαλ. Η αλήθεια είναι πως είχε ένα καταπληκτικό καστ, έπαιζαν ηθοποιάρες, με τον Χρήστο Βαλαβανίδη (ο τηλεοπτικός της σύζυγος στην σειρά), ενώ πολλοί συνάδελφοι, οι οποίοι κάνουν σήμερα καριέρα, είχαν συμμετάσχει ως guest».