25+1 ροζ σκάνδαλα του Χόλιγουντ και οι κρυφές ιστορίες τους [photos]

07.04.2017
Όταν οι σταρ του Χόλιγουντ μπαίνουν στα πρωτοσέλιδα για τις σεξουαλικές τους παρεκκλίσεις και όχι για το ταλέντο τους! Αυτές οι 26 περιπτώσεις διασημοτήτων τάραξαν τα λιμνάζοντα νερά του Χόλιγουντ, πρωταγωνιστώντας σε σκάνδαλα που έκαναν εντύπωση.

Σάλος στο Χόλιγουντ προκλήθηκε πρόσφατα με την παραδοχή του σκηνοθέτη του «Τελευταίο Τανγκό στο Παρίσι» Μπερνάρντο Μπερτολούτσι, που ομολογεί πως φέρθηκε συνωμοτικά και «απαίσια» στη Μαρία Σνάιντερ, με σκοπό να γυρίσει την επίμαχη σκηνή βιασμού της ταινίας.

Η ηθοποιός ήταν μόλις 19 χρονών στα γυρίσματα της ταινίας. Ο σκηνοθέτης ομολόγησε πως για τη σκηνή του βιασμού δεν ήταν πλήρως ενημερωμένη, γιατί ήθελε την αντίδραση ενός κοριτσιού και όχι μιας ηθοποιού. Με τον 48χρονο (τότε) Μάρλον Μπράντο σύμφωνο στη συνωμοσία, ο Μπερτολούτσι γύρισε τη σκηνή του βιασμού προσθέτοντας τη χρήση του βουτύρου. «Με μίσησε [γι' αυτό] σε όλη της τη ζωή».

Εκτός από την περίπτωση του «βούτυρου» που έγραψε τη δική της ιστορία, διαβάστε αυτή και άλλες 25 περιπτώσεις σεξουαλικών σκανδάλων που συντάραξαν το Χόλιγουντ και τις ιστορίες των πρωταγωνιστών του. Κάποιοι καταστράφηκαν από τη δημοσιοποίηση των πράξεών τους και κάποιοι είδαν την καριέρα τους να απογειώνεται.