Τραγικός θάνατος Ρώσου χορευτή επάνω στη σκηνή [vds]

06.12.2016
Αυτή η παράσταση έμελε να είναι η τελευταία για τον 48χρονο χορευτή, R. Khusainov αφού στο κονσέρτο Mother's Day στην πόλη Urus-Martan στη νοτιοδυτική Ρωσία άφησε την τελευταία του πνοή πάνω στη σκηνή με το κοινό ανυποψίαστο από κάτω να γελάει μαζί του.

Στη Daily Mail διαβάζουμε ότι ο Khusainov χόρευε τον παραδοσιακό χορό lezginka τη στιγμή που η τραγουδίστρια Liza Akhmatova ερμήνευε ένα τραγούδι της Τσετσενίας όταν έπαθε ανακοπή καρδιάς κι άρχισε να χάνει την ισορροπία του και να πέφτει κάτω.

Βέβαια, στην αρχή ούτε η τραγουδίστρια κατάλαβε κάτι με αποτέλεσμα να συνεχίζει να τραγουδά και να ζητά από το κοινό, το οποίο παρακολουθούσε νομίζοντας πως όλα είναι μέρος της παράστασης, να χειροκροτήσει για να σηκωθεί ο Khusainov.

Ωστόσο, όταν εκείνος δε σηκώθηκε, όλοι κατάλαβαν πως κάτι δεν πάει καλά και επάνω στη σκηνή έσπευσαν και άλλα μέλη του θιάσου, αλλά δυστυχώς όταν έφτασαν γιατροί απλά διαπίστωσαν πως εκείνος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Το στιγμιότυπο κατέγραψαν θεατές με το smartphone τους και μπορείς να το δεις στη συνέχεια, αλλά περιλαμβάνει σκληρές εικόνες.